2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه ما هم آپارتمانیه بعدانتقال ازپله بالارفتم خیلی آروم وبااستراحت

عزیزم مشکلی براتون پیش نیومد؟نتیجه مثبت شد؟

تا چند روز استراحت بودید؟ببخشید که زیاد سوال پرسیدم

شما تا چند روز کسی میومد براتون انجام میداد؟ خونتون پله داشت؟

اره گلم ما طبقه سوم هستیم اسانسور نداریم از پله ها اومدم بالا برا تزریقات یه خانمی میومد میزد و مرفت .. کارای خونه رو هم هم همسرم میکرد البته دکترا میگن کار سنگین نکنید در حد کارای سبک مشکلی نیس انشاالله نتیجه بگیری منم شنبه تخمک کشی دارم باز قرار شد فریز کنیم دو ماه دیگه انتقال بدم 

عزیزم مشکلی براتون پیش نیومد؟نتیجه مثبت شد؟ تا چند روز استراحت بودید؟ببخشید که زیاد سوال پرسیدم

من الان روز هفتم انتقالمه،تواین هفت روز فقط دوباررفتم خونه مامانم بعدانتقالت خیلی آروم ازپله هابرو بالا دیگه تاچهاریاپنج روز سعی کن نری تاجا جنین محکم شه،من ک فک میکنم مثبتم😂

خـدایا شکـرت❤ دلبندم بند بند دلت را به خـدایی بسپار که بیشتراز من هوایت دارد❤😊
اره گلم ما طبقه سوم هستیم اسانسور نداریم از پله ها اومدم بالا برا تزریقات یه خانمی میومد میزد و مرفت ...

خب شما نتیجه گرفتی؟باردارشدی عزیزم ؟

مگه جنین فریز شده نداری هنوز

من الان روز هفتم انتقالمه،تواین هفت روز فقط دوباررفتم خونه مامانم بعدانتقالت خیلی آروم ازپله هابرو ب ...

ممنون عزیزم.انشاالله که مثبت میشه 

شما بار اولتونه

خب شما نتیجه گرفتی؟باردارشدی عزیزم ؟ مگه جنین فریز شده نداری هنوز

نه گلم دوبار پانچر شدم هر دو بار در حد دو و سه جنین داشتم که مثبت نشد الان اومدم رویان ببینم اینجا نتیجه میگیرم الانم فک نکنم بیشتر سه تا بهم جنین بده بدنم تخمک کم میسازه به همون یکیش هم دلم قرصه که بگیره 

ممنون عزیزم.انشاالله که مثبت میشه  شما بار اولتونه

ان شاالله خودت هم جواب مثبت میگیری😊 آره عزیزم باراوله

خـدایا شکـرت❤ دلبندم بند بند دلت را به خـدایی بسپار که بیشتراز من هوایت دارد❤😊