2777
2789
عنوان

این عشقه یا وابستگی

191 بازدید | 12 پست

الان رفته دوسدارم ببینمش دلم تنگ میشه نمیتونم فراموشش کنم خاطراتش اذیتم میکنه فک میکنم بعد اون دیگ هیچکس نیس  بهم قول ازدواج داد اما ی شرایطی پیش اومد اون صبر نکرد همه چیو درس کنه و رف ینی اون ب این راحتی رف عاشق من نبود ولی میگف خیلی دوستتدارم نمیدونم چطور کسیو ادم دوسداشته ب راحتی ولش میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی هفته  یه هفتس هیچی نخوردم دلخوشی دیگ ندارم انگار دنیا تموم شده

رفته رفته عادت میشه برات دیگه با کسی دوست نشو بعدا که ازدواج کردی میبینی ارزششو نداشت به خاطرش خودتو ناراحت کنی دنیا پر ادمای خوبه

رفته رفته عادت میشه برات دیگه با کسی دوست نشو بعدا که ازدواج کردی میبینی ارزششو نداشت به خاطرش خودتو ...

دوست نبودیم میومد خونمون میرفت حتی خانوادمم میدونستن

دوست نبودیم میومد خونمون میرفت حتی خانوادمم میدونستن

خوب دوست بودید دیگه میومد خونتون میرفت .دوست من با به پسری دوست شده بود با قصد ازدواج اینم بهش خیلی اطمینان داشت تا جایی پیش رفت که دیگه کل فامیلشون میدونست پسره حتی بعضی وقت شام میومد خونه دختره بعدا معلوم شد آقا دختر بازه هر روز با یکی ول میگرده