2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی شما دوباره این تاپیک رو زدی. من تجربه اش رو ندارم. فقط میتونم بگم نگران نباش. به من از هفته ۱۸ سونو میگفت، رشد دست و پای بچه عقبه، ماه آخر گفتن ۱ ماه رشد پاش عقبه، اینقدر گریه کردم که نگو. گفتن یا دیسپلازی استخوان داره یا ریزه میزه و قد کوتاه هست. دنیا که اومد بیماری دیسپلازی نداشت که هیچ، تازه قد بلند بود. الان ۱ سال و ۱ ماهشه و همچنان از منحنی میانگین قد، قدش بلندتره..

فقط توکل کن به خداااااا...منم بارداریم همش بهم استرس میدادن. غربالگری، سل فری، اکو قلب جنین و .... همه رو هم انجام دادم

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
آخی شما دوباره این تاپیک رو زدی. من تجربه اش رو ندارم. فقط میتونم بگم نگران نباش. به من از هفته ۱۸ س ...

اره شاید 10تا تاپیک بیشتر زدم ولی هیچکس راهنمایی نمیکنه انگار فقط این مشکل واسه منه درصورتیکه دکتر گفت اکثرپسر بچه ها همچین مشکلی دارن ولی خب فقط من میخوام بدونم این مشکل رفع میشه یابدتر میشه که کسی جواب نمیده

یعنی تو ی کلیه اب جمع شده و هنو ادرار نکرده راهش بستست

آهان شاید هنوز اونقدررشد نکرده یا هفتش کم بوده انشاله که مشکلش تو سونوی بعدی حل میشه

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹
اره شاید 10تا تاپیک بیشتر زدم ولی هیچکس راهنمایی نمیکنه انگار فقط این مشکل واسه منه درصورتیکه دکتر گ ...

ببین تووو خود نی نی سایت سرچ کن ببین این تاپیک رو قبلا کسی زده یا نه، به اونا پیام بده. من برای مشکل دخترم این کارو کردم، همه اونایی که قبلا این مشکل رو داشتن پیدا کردم. ۲ تا شون بهم جواب دادن و هردو گفتن بچشون به دنیا اومده و سالمه

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
آهان شاید هنوز اونقدررشد نکرده یا هفتش کم بوده انشاله که مشکلش تو سونوی بعدی حل میشه

اول هفته 18 بود اره اینو تو نت خوندم که امکانش هست هنوز رشد نکرده کامل دکتر گفت هفته 24 دوباره سونو بدم ولی من تا اونموقع طاقت نمیارم هرروز فکرم مشغوله که چی میشه رفع میشه یا بدتر میشه

ببین تووو خود نی نی سایت سرچ کن ببین این تاپیک رو قبلا کسی زده یا نه، به اونا پیام بده. من برای مشکل ...

خوندم همه تاپیکارو ولی خب پیام ندادم ممنون که گفتی عزیزم همینکارو میکنم

اول هفته 18 بود اره اینو تو نت خوندم که امکانش هست هنوز رشد نکرده کامل دکتر گفت هفته 24 دوباره سونو ...

رفع میشه عزیزم زود بوده رفتی منم بیست هفتم داره تموم میشه تازه فردا میخوام برم انومالی

رفع میشه عزیزم زود بوده رفتی منم بیست هفتم داره تموم میشه تازه فردا میخوام برم انومالی

ممنون دعا کن مشکلی نباشه سونوی بعدی بعد 6سال باردارشدم خیلیم وابستش شدم 

اره اره اره رفع میشه اصصصلا نگران نباش منم دقیقا همین مشکل رو داشتم توی بارداری جنین بزرگ شه اوکی می ...

جدی میگی؟؟تو هفته چندشما متوجه شدی سایزش چند بود واسه من زده 7میلی متر خداکنه واسه منم رفعشه 

ممنون دعا کن مشکلی نباشه سونوی بعدی بعد 6سال باردارشدم خیلیم وابستش شدم 

انشاله عزیزم مشکلت حل میشه استرس برا بچت بد ترین چیزه باعث رفلاکس بعد تولد میشه یکم صبورتر باش برای آرامش دلت صلوات میفرستم