2777
2789
عنوان

انسداد یا پیلکتازی کلیه راست جنین در سونو انومالی

| مشاهده متن کامل بحث + 4646 بازدید | 34 پست
انشاله عزیزم مشکلت حل میشه استرس برا بچت بد ترین چیزه باعث رفلاکس بعد تولد میشه یکم صبورتر باش برای ...

ممنون عزیزم استرس ندارم خداروشکر فقط نگرانم شمام انشالله نی نیت صحیح و سالم باشه❤❤

جدی میگی؟؟تو هفته چندشما متوجه شدی سایزش چند بود واسه من زده 7میلی متر خداکنه واسه منم رفعشه 

همین آنومالی بود ک گفت قطر لگنچه  چپ بزرگ تر از راست اما کلا هردو بزرگ از حد عادی ک رفتم پیش دکترم منو فرستاد جای متخصص طب جنین و مادر گف ۹۰ درصد جنین پسر اینطوری هستن ولی بازم برام ی سونو نوشت واسه قلب جنین ک من نرفتم و بی خیال موضوع شدم ولی البته جلو شوهرم بی خیال بودم خودم کلی غصه خوردم خلاصه ماههای آخر رفتم جای دیگ سونو ک کارش عالی بود گفت بیخود همچین حرفی زده بچه ب این سالمی گف خیلی اینطوری میشن اکثرا پسر اما رفع میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته ۳۰ رفتم واسه چکاپ دوباره ک کی حل شده و مشکلی نیس اگر مشهدی برو بیمارستان سینا دکتر رضایی خیلی خیلی عالیه واقعا حرف نداره هم تشخیص جنسیت بچه هم این طور موارد رو خیلی خوب میتونه تشخیص بده 

همین آنومالی بود ک گفت قطر لگنچه  چپ بزرگ تر از راست اما کلا هردو بزرگ از حد عادی ک رفتم پیش دک ...

خداروشکر پس واسه منم امکان داره رفعشه ممنون ازینکه جواب دادی دوستم خیلی خیالم راحتترشد خداخیرت بده😍😍❤❤❤

خداروشکر پس واسه منم امکان داره رفعشه ممنون ازینکه جواب دادی دوستم خیلی خیالم راحتترشد خداخیرت بده😍 ...

بازم توام توی ی ویزیت برو پیش متخصص طب جنین احتمالا اگر سونو کالر داپلر نوشت و گفت سی هفته انجام بده یا حالا هر زمان دیگه اگ دوس داشتی برو داپلر اما اگ نخاستی ی سونو معمولی برو بگو ماما یا دکتر واست سونو آنومالی رو مجدد بنویس برو چک کن

بررسی نمیخواد که توسونو نوشته دیگه  بستگی داره چقد ورم داره

سلام عسل جان

نی نی شما به سلامتی دنیا اومد ؟ 

برطرف شد مشکلش ؟ 

و یه سوال دیگه هم داشتم شما در بارداری آسپرین یا داروی دیگه ای مصرف نکردید ؟

اره شاید 10تا تاپیک بیشتر زدم ولی هیچکس راهنمایی نمیکنه انگار فقط این مشکل واسه منه درصورتیکه دکتر گ ...

سلام خانمی

میشه بگی بی زحمت 

پسرتون ب دنیا اومد کلییه هاش چطور بود؟ 

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 
سلام عسل جان نی نی شما به سلامتی دنیا اومد ؟  برطرف شد مشکلش ؟  و یه سوال دیگه هم داشتم ...

سلام

منم امروز رفتم دكتر و گف كليه هاي پسر بچه هه اين مشكلو داره و حدودا ٤ميلي و خورده ايه هر دوطرف

به قرص آسپرين ربطي داره؟

🍓🐣🍒
بررسی نمیخواد که توسونو نوشته دیگه  بستگی داره چقد ورم داره

سلام

استارتر توروخدا از وضعيت پسرت بگو ك بعدش چي شد

منم ١٨هفته ام و كليه هاشو زده اين مشكلو داره،برا روده و معده شم يه چيزايي نوشته،خيلي روانمو رريخته به هم توروخدا جواب بده

🍓🐣🍒