جدی میگی؟؟تو هفته چندشما متوجه شدی سایزش چند بود واسه من زده 7میلی متر خداکنه واسه منم رفعشه
همین آنومالی بود ک گفت قطر لگنچه چپ بزرگ تر از راست اما کلا هردو بزرگ از حد عادی ک رفتم پیش دکترم منو فرستاد جای متخصص طب جنین و مادر گف ۹۰ درصد جنین پسر اینطوری هستن ولی بازم برام ی سونو نوشت واسه قلب جنین ک من نرفتم و بی خیال موضوع شدم ولی البته جلو شوهرم بی خیال بودم خودم کلی غصه خوردم خلاصه ماههای آخر رفتم جای دیگ سونو ک کارش عالی بود گفت بیخود همچین حرفی زده بچه ب این سالمی گف خیلی اینطوری میشن اکثرا پسر اما رفع میشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هفته ۳۰ رفتم واسه چکاپ دوباره ک کی حل شده و مشکلی نیس اگر مشهدی برو بیمارستان سینا دکتر رضایی خیلی خیلی عالیه واقعا حرف نداره هم تشخیص جنسیت بچه هم این طور موارد رو خیلی خوب میتونه تشخیص بده
بازم توام توی ی ویزیت برو پیش متخصص طب جنین احتمالا اگر سونو کالر داپلر نوشت و گفت سی هفته انجام بده یا حالا هر زمان دیگه اگ دوس داشتی برو داپلر اما اگ نخاستی ی سونو معمولی برو بگو ماما یا دکتر واست سونو آنومالی رو مجدد بنویس برو چک کن