2777
2789
عنوان

خانمای کنکوری

125 بازدید | 18 پست

من کنکور سه سال پیش دادم یعنی نظام قدیمم

این دوسالو نخوندم و ندادم

بنظرتون الان شروع کنم به خوندن امیدی هست برام؟

رشتم تجربیه

اوضاع درسیمم خوب بود

بنظرتون اگه بخونم دولتی میتونم دربیام؟چه رشته هایی میشه؟؟؟

یه سوال دیگه..

بنظرتون اگه بیام مثلا ادبیات و دینی و اینارو بخونم و کنکور انسانی رو بدم چیزی در میام؟؟؟؟میشه؟

من اگه بخوام بخونمم نمیتونم که رو ریاضی و فیزیک و شیمی تسلط کامل پیدا کنم

چون تو اینا هم تا حدی ضعیف بودم

چون امسال سال اخر کنکور نظام قدیمه میخوام شانسمو امتحان کنم

ولی میترسم کنکور تجربیو بدم و خراب کنم چون واقعاااا تجربی داوطلباش زیاده ولی انسانی انگار آسونتره

میشه راهنماییم کنید

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انسانی بخون ولی همه کتاب ها را  سخت نیست خوندن همشون

خب چون تاحالا کتاباتخصصی اونارو ندیدم میگم عمومیا که مشترکن رو بخونم که یچیزی ازشون میدونم تسلطم بیشترشه روشون

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏
برو انسانی چون نظام جدید خییلی راحت شده فقط به ضرر تجربیای نظام قدیمه  اکثر قبولیا مال نظام ...

اگه عمومیارو بخونم میتونم حداقل فرهنگیان دربیام

خب چون تاحالا کتاباتخصصی اونارو ندیدم میگم عمومیا که مشترکن رو بخونم که یچیزی ازشون میدونم تسلطم بیش ...

خب این جور رتبه خوبی نمیاری مگر این که بخوای بری پیام نور که میتونی بدون کنکورم بری 

تاریخ و حغرافی و جامعه شناسی پیش زمینه نمی خواد همت می خواد خوندنش فقط 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
تمرکزتو بزار رو یکیشون یا انسانی یا تجربی

منم رو همین موندم

من ریاضی فیزیک ضعیف بودم الان نمیتونم بعد دوسه سال فول بشم

خراب میکنم تجربیو

اگه تجربیو شرکت کنم و عمومیارو فقط بزنم بنظرت چه چیزایی درمیام؟

اگه عمومیارو بخونم میتونم حداقل فرهنگیان دربیام

حداقل فرهنگیان؟؟؟؟؟؟؟؟ 

عزبزم علوم انسانی ها دو رقمی سه رقمی هاشون میرن فرهنگیان 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
خب این جور رتبه خوبی نمیاری مگر این که بخوای بری پیام نور که میتونی بدون کنکورم بری  تاریخ و ح ...

اره

مرسی❤

منم رو همین موندم من ریاضی فیزیک ضعیف بودم الان نمیتونم بعد دوسه سال فول بشم خراب میکنم تجربیو اگ ...

هیچی درنمیای..رقابت تجربی سر زیست و شیمیه اگه نزنی هیچی نمیاری

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سرّ غیب 🌹🌹🌹   باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور🌹🌹🌹🌹🌹
حداقل فرهنگیان؟؟؟؟؟؟؟؟  عزبزم علوم انسانی ها دو رقمی سه رقمی هاشون میرن فرهنگیان

اینو یه نفر گفت بهم

گفتم به شما هم بگم بینم نظرتون چیه  

هیچی درنمیای..رقابت تجربی سر زیست و شیمیه اگه نزنی هیچی نمیاری

زیستو شیمیو میخونم ولی ریاضی فیزیک...

اصن بنظرتون قیدشو بزنم چی😂

اینو یه نفر گفت بهم گفتم به شما هم بگم بینم نظرتون چیه    

یه نفر از اطرافیان من با رتبه نزدیک  400 و یکی با رتبه حدودهای 200 رفته فرهنگیان 

دبیرستان هم تاپ و شاگرد اول بودند و امسال هم به معنی واقعی می خوندند 

میخوای فرهنگیان بیاری باید سفت و سخت بخونی