2777
2789

موهای دخترم خیلی نازکه 

موهاش بوره من دلم نمیاد بزنم اما کم پشته 

شما چی میزنید برای مو کم پشت بهتره طبیعی باشه

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم پر پشت و کم پشت بودن مو ژنتیکیه...من و دخترم هردوتامون موهامون پرررر پشته دوست دارن ی کم کمتر باشه ...کم پشت بزاری بلند بشه خیلی قشنگتره راحتر خشک کردنش بعد حموم و...

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست

دوست پیش دکتر مو رفته بهش گفته زدن مو هیچ تاثیری رو پرپشتی نداره اونایی هم که براشون پرپشت شده لابد دلیلش چیز دیگه ست 

چندسالشه بچه ات ؟ بهش ویتامین بده غذای مقوی بهش بده مثل سه شیره یا جوانه گندم 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
عزیزم یکی ازتاپیکای من 3تادستور واسه پرپشتی دارم دخترت چندسالشه؟؟

پنج سالشه عزیزم 

خیلی موهاش کم پشته متاسفانه 

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
فک کنم پر پشت و کم پشت بودن مو ژنتیکیه...من و دخترم هردوتامون موهامون پرررر پشته دوست دارن ی کم کمتر ...

نه خودم هم سن دخترم بودم کلی مو داشتم نمیشد جمع کرد 

باباشم موهاش خیلی خوبه اما دخترم نه

عزیزم یکی ازتاپیکای من 3تادستور واسه پرپشتی دارم دخترت چندسالشه؟؟

جواب میده گلم واقعا ؟؟

پنج سالشه عزیزم  خیلی موهاش کم پشته متاسفانه

میتونی از دستورا استفاده کنی مطمئن باش جواب میگیری عزیزم خودت تاپیک و بخون فقط اینو بگم ک هرماسکی هرمحلولی یاهرموادی ک استفاده میکنین واسه پوست مو یاسلامت باید 3 هفته اول و بدون نتیجه درنظر بگیرین چون تا3هفته باید بدن ب اون عادت کنه نتیجه رو از هفته سوم ب بعد خودتون واضح ب چشم میبینین .حتی میتونین هفته ب هفته از موهاش عکس بگیرین تامتوجه تغییرات باشین

زندگی فقط 100سال اولش سخته😅😄
جواب میده گلم واقعا ؟؟

من خیلی ب ظاهرم پوستم موهام اهمیت میدم و همینطور دخترم .موهای دخترمم الان ماشالا خیییلی پرپشته ازلچگی بهش رسیدم .باید حوصله داشته باشی عزیزم

زندگی فقط 100سال اولش سخته😅😄
میتونی از دستورا استفاده کنی مطمئن باش جواب میگیری عزیزم خودت تاپیک و بخون فقط اینو بگم ک هرماسکی هر ...

خدا خیرت بده 

خدا کنه جواب بگیرم برات ۱۰۰ تا صلوات میفرستم