2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر و تَهشو ميبندم بهم

تا الانم كسي جراتشو نداشته به خانوادم توهين كنه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من موندم چرا بعضیا اینقدر بی عرضه ان وایمیستن به پدر مادرشون چیزی بگن بعدش بازم بری با طرف بگو بخند ...

منم دیدم انقد ناراحت شدم 

خانمه انگار نه انگار که به پدر مادرش توهین شده 

ان معی ربی.اللهم الرزقنا زیارت الحسین فی الدنیا و شفاعته فی الاخره
هیچکس حق نداره هیییچکس ب پدر مادرم بگه تو.هرکی بگع خونش برام حلاله هرککککی میخواد باشه برام‌مهم نی

آخه یکی هست بدبخته اینقدر براش مهم نیست هر چی بگن انگار ن انگار بازم اوکارو دیدنی نیشش بازه یادش میره

منم یه سوال دارم دوستان.اگه خواهرشوهرتون بدون اینکه بهش توهین کنین تو یه بحثی بهتون بگه هرزه یا ج ن ده بعدم به مادر پدرتون بگه حروم زاده بعدش بیاد معذرت خواهی کنه چه رفتاری دارین باهاش؟

منم به اون طرف میگم دیگه چرا اجازه میدی بخوان به خودشون اجازه بدن اصلا به پدر و مادرت حرفی بزنن

این خودش بقول شما اجازه داده اگه سفت وایسه جلوشون جرات نمیکنن زرزر کنن

پدرم همه چیزم بود .....