2777
2789
عنوان

بی احترامی از طرف خانواده شوهر به پدر و مادرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 32 پست
منم دیدم انقد ناراحت شدم  خانمه انگار نه انگار که به پدر مادرش توهین شده

منم اتفاقا شاهد این بودم اینقدر اعصابم خورد شد گفتم بیام ببینم کسی میشینه بهش توهین کنن بعد به خودش نگیره

منم اتفاقا شاهد این بودم اینقدر اعصابم خورد شد گفتم بیام ببینم کسی میشینه بهش توهین کنن بعد به خودش ...

بعضیا غیرت ندارن اصلا

ان معی ربی.اللهم الرزقنا زیارت الحسین فی الدنیا و شفاعته فی الاخره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه سوال دارم دوستان.اگه خواهرشوهرتون بدون اینکه بهش توهین کنین تو یه بحثی بهتون بگه هرزه یا ج ن ...

من بودم اسمشو تا آخر عمر نمیاوردم ببین چقدر رو دیده که اینو گفته دیگه

آخه یکی هست بدبخته اینقدر براش مهم نیست هر چی بگن انگار ن انگار بازم اوکارو دیدنی نیشش بازه یادش میر ...

اون سیب زمینیه ادم نی.ب خودم هرکی هرچیزی بگه ج میدم توروش بعدشم‌احتمال داره باز بگم‌بخندم با طرف ولی ب پدر مادرم بگن تو اااااصصصصصن

خشتکش  و جر مبدم  ببخشید

من هیچ کاری باهاش نکردم فقط گفتم ه رزه خودتی.ولی بازم حتی فحشی به مادر پدرش ندادم.دوبار دیدمش چند کلمه در حد همون بحث و دعوا باهاش حرف زدم ولی عذاب وجدان دارم ازش متنفرم‌ کثافت ایشالله خدا جوابشو بده شوهرم خیلی هوامو داره و پشتمه شوهرمم ازش متنفر شده ولی یاد حرفاش که میوفتم‌ بیشتر عصبی میشم و متنفر

دوستان‌ شما بودین چیکار میکردین حالا جالبه چون فقط معذرت خواهی کرده انگار هیچی نگفته و من باید فرامو ...

اگه تنها به خودت میگفت حالا میگفتی عیبی نداره شاید عصبانی بوده گفته ولی دیگه اینقدر وقیح باشه که برگرده به پدر و مادرت جیزی بگه من تو این چن ساله اجازه ندادم شوهرم اسمی از پدر و مادرم بیاره تو دعوا اونوقت خواهرش برگرده به پدر و مادرم چیزی بگه نگاشم نمیکنم

من هیچ کاری باهاش نکردم فقط گفتم ه رزه خودتی.ولی بازم حتی فحشی به مادر پدرش ندادم.دوبار دیدمش چند کل ...

مهم شوهرته که قبولت دازه بهش فکر نکن ازژش نداره

ان معی ربی.اللهم الرزقنا زیارت الحسین فی الدنیا و شفاعته فی الاخره