2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوتی زیاد ندادم

یکی دوتا بود ک اونم یادم نیست

در کل خیلییییی مواظب حرفا رفتار و کار هام هستم

میلیمتری کنترل میکنم

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

یه روز میخواستم برم بازار تو کوچه بودم یه پسری داشت از روبه رو میومد با گوشی ور میرفت حواسش به جلوش نبود پاش به آسفالت خورد محکم نزدیک بود بیفته منم شروع کردم به خندین چون خیلی خنده دار اینور اونورو نگاهمیکرد که کسی ندیده باشه بعد منو دید منم نگاش کردم دوباره خندم گرفت حلوی پام بلوک بود ندیدم پام خورد تو بلوک منم ناخونام بلندههههه افتادم زمین جلوی کفشم پاره شد ناخونمم شکست یعنی به حدی خجالت کشیدم پسره زد زیر خنده گفت حقته منم انقدر بهم فشار اومد گریم گرفت پسره دید گریه میکنم در رفت منم از خجالت سریع بلند شدم رفتم خونه

یاد گرفتم که خااااک تو سرم کسیو مسخره نکنن

میگن سرت میاد همینجاست شرفم رفت کف پام

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                

یه رو منو خالمو پسر خالم که ۱۵ ۱۶ سالشه با مامانم نشسته بودیم پسر خالم داشت از یکی که لازانیا درست کرده بود تعریف دستپختشو میکرد منم گفت مال منو نخوردی ببینی چیه😐😐😐انقد خجاااالت کشیدم که نگو یعنی بدترین سوتیه عمرم بود

با خواستگارم چت میکردم گفت نرو دانشگاه خودم میبرمت منم سریع گفتم باشه، گفت مثل اینکه دوستم داری( منظورش این بود که دوست هم داری که بیام دنبالت)

منم گفتم آره خب دیگه مدتیه در ارتباطیم معلومه دوستت دارم😝🤪

محیا خانوم هستم🤪😎

من تازه نامزد بودم که شب رفتیم بخوابیم لباسامو عوض کردم تاب شلوار پوشیدم شوهرمم تازه اتاق اومده بود که یه صداهایی اومد بعدش  ماسرجامون خشکمون زده بود که یهوشوهرم دراتاق وباز گذاشتوفرارکردهی میگفت زلزله زلزله😂😂😂منم هول شدم همون جوری پا ب فرار میزاشتم که دراتاق روب رویی باز شد با پدر شوهرم روبه رو شدیم قیافه من😨😳قیافه پدرشوهرم😲بعدش سرشو انداخت پایین گفت یه چیزی رو لباست بپوش بیا بعد اونم برادر شوهرم دید قیافه اونم😬 دیه همین که رفتیم بیرون وایسادیم یهو همه از خنده ترکیدن زندایی هاش خواهرش همه میخندیدن 😂😂

عشق نی نی      

من عادت دارم تو محل کار صدای گوشیمو قطع میکنم فیلمای اینیستا رو هم بی صدا نگاه میکنم

اونروز با عرض معذرت یه فیلم گذاشته بودن که 5 ضربه ای که پسرا میفهمن

یه لحظه پلی که شد نگو صداش بازه بلند گفت ضربه ای که به الت تناسلی پسرا وارد میشه

همکارای مرد هم تو اتااااق وااااااای      

و خدایی که بشدت کافیست... 
یه روز میخواستم برم بازار تو کوچه بودم یه پسری داشت از روبه رو میومد با گوشی ور میرفت حواسش به جلوش ...

😂😂😂😂😂😂😂

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
من عادت دارم تو محل کار صدای گوشیمو قطع میکنم فیلمای اینیستا رو هم بی صدا نگاه میکنم اونروز با عرض ...

😂😂😂😂😂

این سوتی من نیس 

تو ماشین نشسته بودم شوهرم رفته بودم در مغازه بعد یه آقایی در عقب باز کرد یه پلاستیک بزززرررگ مرغ خریده بود گذاشت عقب من گفتم ما که قرار نبود مرغ بخریم این انقده زیاد بعد دیدم خودشم اومد صندلی راننده سوار شد و شروع کرد سوییچ بندازه تو ماشین😅😅هم سن پدرم بود منم ازخنده سرخ شده بود همین که گفتم آقا ببخشید اشتباه اومدید دوید پایین و مرغا را برداشت و فرار کرد از خنده مردم فک کنم من و یه بچه تو دلم ندیده بود ماشینشون پشت ماشین ما بود بعد شوهرم اومد گفت وااا این کی بود توماشین

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃