2777
2789

حس خوبی به خودم ندارم واسه خودم وقت نمیزارم اصلا به خودم نمیرسم خونه هم هنین طور از بس بهم گفتن زود ازدواج کردی زود بچه اوردی اولش خندیدم رد کر م اما کم کم رو روحیه ام اثر گذاشت😣حس پیری میکنم😢۱۴ نامزد کردم ۱۷ عروسی ۱۹ مادر شدم الانم ۲۱ سالمه اما احساس بدی دارم همه چی خوبه ها اما انگار همه گفتن میخوام به خودم حالی کنم که چیزی خوب نیست خونه بچه از همه مهم تر خودم رو هوام 

اصلا حوصله خودمو ندارم 😭

عه چقدمثل مني

منم به همين دلايلي كه گفتي حالم خوش نيست

ولي دارم بهترميشم

به كسي مربوط نيست زندگي خودته

بخاطر شوهرت و بچت و سلامتيت خداروشكر كن

به اين فكر كن ممكن بود زود ازدواج نكني دير تر ازدواج كني اما ازدواج ناموفق داشته باشي

من ميخوام زبان بخونم واسه خودم هدف تعيين كنم موفق باشم كه همه بدونن منم زندگي ميكنم و خيليم خوشحالم

ديش ديري ديرين ماشالله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه چقدمثل مني منم به همين دلايلي كه گفتم حالم خوش نيست ولي دارم بهترميشم به كسي مربوط نيست زندگي ...

منم حس میکنم از خودم دور شدم چون همش میخوام ثابت کنم خوشبختم  من خوشبختم ولی نمیدونم چرا دلم میخواد همه بفهمن انگار نمیدونم خودم چند چندم

عزت نفست را بالا ببر  کتاب بخون به حرف مردم چکار داری ، همین که خوشبختی خیلی خوبه الهی شکر

اتفاقا دیشب یه کتاب دانلود کردم بخونم فایل صوتی کوری هم دانلود کردم اما انگار دستو دلم نمیره😔تا یه خط خوندم گفتم ولم کن اه

اول اینکه تو صفحات اجتماعی زیاد نرو که جو منفی اش زیاده 

برای زندگیت برنامه داشته باش سعی کن تا جایی که میتونی ساعت خواب و خوراکت تنظیم باشه 

هدفمند زندگی کن که درمورد این تو سایت ها اطلاعات زیاده که چه کارهایی باید بکنی 

ورزش حتما باید داشته باشی پیاده روی هر روزه یا باشگاه رفتن خوبه هم شاد و سرحالت میکنه هم اندامت خوب میشه 

کلاس هنری برو مثل نقاشی, موسیقی, ساخت بدلیجات یا کلاس اشپزی یا پیرایش صورت یا حالا خیاطی...هرچی که دوست داری 

هرروز تایمی رو واسه مطالعه بزار کتابهای مختلف رو بخون از روانشناسی گرفته تا تاریخ و رمان که اطلاعات عمومی ات زیاد باشه 

برای حمام رفتن ات وقت بزار مثلا هر روز یا دوبار در هفته و همیشه مرتب باش 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
اول اینکه تو صفحات اجتماعی زیاد نرو که جو منفی اش زیاده  برای زندگیت برنامه داشته باش سعی کن ت ...

مرسی عزیزم 

شاید بخاطر گوشیه شما راست میگید😔

من رو همین قصیه وسواس گرفتم روزی ۳بار حمام میرم پوست صورتم خراب شده😭

خوابمم خوبه خدا را شکر ۱۱میخوابم ۷نهایت ۸ بیدارم 

اما متاسفانه گوشی از دستم نمیوفته 😭

منم حس میکنم از خودم دور شدم چون همش میخوام ثابت کنم خوشبختم  من خوشبختم ولی نمیدونم چرا دلم می ...

منم همينطور

چون اجساس ميكنيم ديگران در موردمون فكر خوب نميكنن و درواقع نظرشون برامون مهمه

بيخيال باش

توهرجور باشي همه بازم پشت سرت درموردت حرف ميزنن

واسه خودت هدف تعيين كن تلاش كن بهش برسي

مثلا ارايشگر بشي زبان بخوني رشته ي ورزشي يا هنري ياد بگير 

ديش ديري ديرين ماشالله