2777
2789
عنوان

آدم غریبه

323 بازدید | 27 پست

ببخشیداکارگری که میادپله هامونوتمیزرفت دستشویی خونه من .من بعدش یه تیرک خالی کردم بازباپودرماشین همه جاروشستم آیامن دیوونم یاوسواسی شماچی بدتون نمیادتازه دستاشم نشسته بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کوچولو چندشم میشه ولی نه به این حد که لایه برداری کنم دست شویی رو  

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
بچه هاچیکارکنم ازذهنم بره بیرون

عه سابیدی دیگه همه جارو ول کن

من کل سرویس رو با دستگیره و همه جاشو آب میریزم بعد شستشو با مایع من و پودر و ...

درباره جزیره هم دستمال بکش تموم شه

حالا بشین هی فکر کن شماره یک بود یا دو

از این ب بعد هم ی جفت دمپایی بذار کنار در ورودی حال که اگه غریبه اومد داخل جوراب داشت نداشت کثیف بود اونو بپوشه تو اونو بسابی مثل من