2777
2789
عنوان

بچه ها علوم تغذیه خوبه؟

520 بازدید | 7 پست

علوم تغذیه بهتره یا پرستاری؟

آخر بدمَد صبح امید از شب من... ——> بعد از چند سال اومدم بگم که بالاخره دمید! جوری که هیچوقت فکرشو نمیکردم

از لحاظ بازار کار پرستاری ولی من خودم علوم تغذیه رو هم دوست داشتم خیلی  ...هرچند پرستاری هم با این همه ظرفیتی که دانشگاه ازاد زده دیگه تقریبا داره اشباع میشه و چهار سال بعد به اندازه الان کارشو نیست

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تغذیه هم خوبه 

پرستاری هم خوبه

ولی پرستاری خوب تره

تو رو دوستت دارم با اینکه حسی ندیدم از سمت تو یکبار لابد دوستت دارم که الان قفل صفحم تصویره چشاته ...من تموم دلخوشیم صدای خنده هات بود منو نفهمیدی ❤️‍🩹 https://abzarek.ir/service-p/msg/2298914من همونم که یه عمره دلش تنگ میشه واسه ی تو  ✨️من همونم که تو نیستی با همه قهره و زهره یه برج ✨️ _پر کشیدنت قلبمو آتیش زد من تا ابد عزادارتم  همه وجود من🖤 https://abzarek.ir/service-p/msg/2295896

هیشکدوم پرستاری دقیقن بیگاریه علوم تغذیه م توش نه کاره نه پول ینی جفتشون بیگارین

چرا علوم تغذیه کار نیست من یکیو میشناسم با ارشدش مطب زده پول پارو میکنه خانم دکترم بهش میگن😐

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

چرا علوم تغذیه کار نیست من یکیو میشناسم با ارشدش مطب زده پول پارو میکنه خانم دکترم بهش میگن😐

یکیو میشناسی رو ولش کن

اکثریتو ببین

ولی من باشم پرستاری رو میرم  بین این دو تا

سردار دوست داشتنی و محبوب.شهادت حق شما بود..شهادتان مبارک   
یکیو میشناسی رو ولش کن اکثریتو ببین ولی من باشم پرستاری رو میرم  بین این دو تا

عزیزم علوم تغذیه بستگی به خودم آدم داره

الان همه دنبال تناسب اندامن زرنگ باشی کار زیاده

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)