بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امیدوارم قبل اینکه تصمیمت رو عملی کنی اتفاقای خوبی برات بیفته هیچوقت امیدتو از دست نده ، مطمئن باش ...
درست نمیشه بدتر میشه باورت میشه وقتی بارداری اولم فهمیدم باردارم خدام شکرکردم شب روزازش خواستم کمکم باشه میدوننی چکار کرد باهام؟؟؟دقیق یهذهفته نشده بود که فهمیدم باردارم شوهرم یه تصادف وحشتناک کرد تو اون تصادف تنها دلخوشی وسرمایه مون که ماشین بود از دست دادیم شوهرم دوماه خونه نشین شد کارش از دست داد هزارتومن توحیبم نبود ازپول دوا دکتر شوهرم که عین مار به خودش میپیچید زدم تا تونستم دوتا تیکع لباس برا بچم بخرم این بود جواب یکی از درخواستام از خدای به قول خودش مهربون
کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@ تا نصیحت خواهرانه دارم براتون : اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟ ما مال قضاوت نیستیم... دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
ممنون عزیزم دل من اینقد پره ک خودمم توان تایپ کردنش ندارم انقد ک تو خودم ریختم نتونستم پیش کسی حرفی بزنم ب خانوادم هچی از مشکلاتم نمیگم گفتم گنه دارن ۱۰ ساعت از من دورن نگارنشون نمیکنم ب غریبه فامیل از مشکلاتم نمیگم حس میکنم ابروم میره ولی دگ واقعا از درون داغونم دلم ارامش میخاد دلم سکوت میخاد دلم شوهری میخاد ک پای دردام بشینه نه شوهر زود رنج و عصبی ک زودی پا میشه زمین و زمان بهم میریزه بعدش میاد معذرت خواهی واقعا ازش زده شدم کم کم دارم نسبت بهش یرد میشم شوهرم بد نیس فقط ی اخلاقی داره تا کلمه حرف بزنم زودی پا میشه دستش لقه میزنه دیشب با مشت زد تو سرم میگ این زدن نیس من نوازشت کردم دردم ب کی بگم میام از خودم دفاع کنم نزارم بزنه بدتر میکنه بهش بر میخوره میگ از خودت دفاع نکن تو منو با این کارت خورد میکنی بزار من بزنمت خودم خالی کنم اخرم میاد معذزت خواهی میگ منک نزدمت داغونم فقط داغون دیشب دلم میخاس خودکشی کنم میترسم ازین کار از بچه هام میترسم اخه اونا گناهی ندارن منم ک ب این دنیا اوردمشون