2777
2789
عنوان

بارداری ناخاسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 147 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا آخه😢😢😢

نمیخواستم 

خیلی شوکه شدم

تو یه هفته ای که فهمیدم هفت کیلو وزن کم کردم 

فقط گریه میکردم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

منم دوتا بچه شیر ب شیر دارم اگ برگردم ب گذشته بچم سقط میکردم..وقتی بچه هام انقد اذیت میشن خودم از ی ...

خدا بهت توان بده عزیزدلم حالا ک دنیا اومده هیچ وقت اینجوری حرف نزن 

یکم صبور باش درست میشه😘

فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟                 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
اوه من هنوز هفت هفتمه پس میتونم سقط کنم یعنی وقت دارم ممنون عزیزم که جواب دادی

اول خوب فکر کن و شرایطو بسنج 

تصمیمی نگیری که پشیمون شی 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

وای نکن تروخدا آون دنیا باید به آون بچه و نسلی ک قرار بوده ازش باشه جواب بدی  واقعا دلت میا ...

جواب دل من چی جطور خدا دلش راضی میشه هر بلای سرم بیاره اسم خودشم بذاره مهربون خدا شده که زجر بده که بدبخت کنه که تنها بذاره دید من جقد بیکسم ذیدهیشکی ندارم اما به جای کمک هی بلا نازل کرد هی اشکم دید بدتر کرد 

انجا که خدا هست کجاست؟؟
خدا بهت توان بده عزیزدلم حالا ک دنیا اومده هیچ وقت اینجوری حرف نزن  یکم صبور باش درست میشه😘

دلم میخاد صبور باشم بیشتر وقتا خودم کنترل میکنم ولی واقعا دیگ نمیکشم از خانواده دور تو شهر غریب از عید تا حالا هیجا نرفتم شوهرمم از ی طرف ی ادم عصبی ک نمتونم یخورده خودم پیشش خالی کنم تا ی کلمه حرف بزنم زودی بلند میشه دعوا راه میندازه

وای نکن تروخدا آون دنیا باید به آون بچه و نسلی ک قرار بوده ازش باشه جواب بدی  واقعا دلت میا ...

بچه اولم ناخواسته است... اینقد عصبی و بد هستم و زندگیم گاهی بهم میریزه که میگم کاش سقطش میکردم... شما حاضری بچه ی یه مادر عصبی و بد بودی  ک گاهی میزنتت؟؟؟ بعضی وقتا فکر میکنم یه شکنجه گر بچع ام و عذاب وجدان میکشتم درحالی ک واقعا محکم یا مداوم نمیزنمش.چند وقت یه بار درحد پشت پوشک یا دستش. اما بازم از خودم بدم میاد. تو این شرایط با وجود جلوگیری های سفت و سخت با قرص و کان.... بازم انگار باردارم.... نمیدونم شایدم کیسته از بس قرص میخورم. اگه بچه باشه واقعا نگهش نمیدارم.. بچه هام هر دو اسیبب میبینن.... شایدم جدا شم از شوهرم. چون بودن شوهرم خودش یه معضله 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
اول خوب فکر کن و شرایطو بسنج  تصمیمی نگیری که پشیمون شی

ته غزیزم شما عذاب وجدان نداشته باش من خیلی وقته تصمیمش داشتم اما میترسیدم با قرص نشه نهذخدای دارم که کمکم کنه نه پولی دارم که خرج کنم نه کسی دارم که کمکم کنه مادرم سرزایمان اولم حتی یه شبم پیشم نموند خیلی زجر کشیدم خیلی طعنه ها شنیدم خیلی استرس کشیدم نمیخوام به اون روزای تلخ وسخت برگردم

انجا که خدا هست کجاست؟؟
وای خیلی کمه.من دخترم ۲ سال و هفت ماهش ک بشه دومیم ب دنیا میاد.توکلت ب خدا باشه گلم

اره خیلی کمه خودمم سنم تازه ۲۴ شدم بابت این همه سختی ک کشیدم از زندگی بیزارم کاش بچه نداشتم کاش میتونستم بچه هام ول کنم دلم میخاد یروز واس خودم باشم خیلی سختمه ولی هیچکی منو درک نمیکنه انثد تو خونه منو اذیت میکنن بخدااا ولی بیرون میریم ساکتن همه حسرت میخورن خوشبحالت چقد ساکتن درصورتی ک اینجور نیس یا همش میگن خوشبحالت دوتا بچه باهم بزرگ میکنی بخدا انقد بخاطر حسرتا و چشم زدناشون ضربه دیدم چ خودم چ بچه هام  میرم بیرون همش استرس دارم ی اتفاقی نیوفته

نمیخواستم  خیلی شوکه شدم تو یه هفته ای که فهمیدم هفت کیلو وزن کم کردم  فقط گریه میکردم& ...

عزیزمممممم منم اصلا نمیخواستم خیلی حالم بهم ریخت از آزمایشگاه تا خونه فقط گریه کردم 

اگ همسرت پشتته ناراحت هیچی نباش 

اگر پشتت نیس خدا ک هست 

من الان زندگیم به مو بند بود و هست تو این شرایط دیدم باز باردارم و مطمئنم هیچکس از بارداریم خوشحال نمیشه 

حتی حرفشم جلو همسرم نمیزنم ک عصبی نشه 

فقط خودمو خدارو دارم ک میدونم برام بسه 

خودتو آروم کن به حکمتش فکر کن 

اصلا به هیچ وجه به سقط فک نکن تا ابد زخمش رو دلت میمونه 

فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟                 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚