2777
2789
عنوان

بارداری ناخاسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 147 پست
ممنون عزیزم دل من اینقد پره ک خودمم توان تایپ کردنش ندارم انقد ک تو خودم ریختم نتونستم پیش کسی حرفی ...

خود کشی واسه ادمای ضعیفه..مشاوره حتما سعی کن بری...اگرم نشد آنلاین مشاوره بگیر.ب شوهرت سخت بگیر بگو تو ک بازدن دلتو خالی میکنی من باحرف زدن اگ تو نمیتونی تحمل کنی منم نمیتونم تحمل کنم ی چیز متقابله. و خونسرد باش..شربت خننننک میدونی چقدر تاثیر داره موقع عصبانیت درونی...برا خواب و بازی بچه هات برنامه بچین...ببریدشون پارک سرگرم بشن خودتونم از تماشاشون لذت ببرید...ی شام سبک برا بچه ها سیب زمینی...ک دوس دارن...ی فضای سبز..بچه ها بازی میکنن شمام نشستید تماشا...ازینکه بچه های سالمی دارید خوشحالید‌...فکرشو بکن...همعروس من داغووونه ک بچه دار نمیشه ماباید قدر بدونیم...

تو وصل بودی به بهشت.... ومن وصل شدم به تو👶و بهشت کشیده شد به زیر پاهایم😍دانیالِ مامان...وجودم.
نترس به همونحا میرسم هنوز سی سالمه هنوز وقت هست که اون کارم بکنه

من سی و سه سالمه 😁

پس به حرف بزرگترت گوش کن 

دنبال این نباش که افسردگی بگیری 

جای اینکارا با انرژی باش و زندگیتو بساز 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم پسرم یک سال و سه ماهشه خودم ۶هفته باردارم خودم خودمون خواستیم شوهرم الان خخخخیلی خوشحاله و کمک میکنه و خوراک و همه چی...خودمم خوشنال شدم وقتی فهمیدم اما امشببدجور ناراحتم ن ازینکه باردارم ازینکه بخاطر بارداری مجبور شدم بچمو از شیر بگیرمم..دوشب سخت رو گذروندم دیشب شب سوم بود ک خداروشکر راحت خوابید...ولی من دلم براش کبابه

تو وصل بودی به بهشت.... ومن وصل شدم به تو👶و بهشت کشیده شد به زیر پاهایم😍دانیالِ مامان...وجودم.
من سی و سه سالمه 😁 پس به حرف بزرگترت گوش کن  دنبال این نباش که افسردگی بگیری  جای اینک ...

احترام شما بالای سر ما به چی باید امید داشته باشم چجوری ذوق کنم وقتی ترکهای سقف دیواری میبنم که با کوچکترین تکون ممکنه بریزه رو سرمون دختر سه ساله مو هرشب زیر دیواری میخابونم که نشست کرده ازسقف جدا شده یه ماشین بزرگ از کوچه رد میشه تمام  بدنم همراه دیوارها سقف خونه شروع میکنه به لرزیدن که الان که زیرش دفن بشیم

انجا که خدا هست کجاست؟؟
احترام شما بالای سر ما به چی باید امید داشته باشم چجوری ذوق کنم وقتی ترکهای سقف دیواری میبنم که با ک ...

به اینکه زنده ای و باید زندگی کنی و زندگیتو بسازی

چیز کمی نیست 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

جواب دل من چی جطور خدا دلش راضی میشه هر بلای سرم بیاره اسم خودشم بذاره مهربون خدا شده که زجر بده که ...

نمیدونم چرا یهو یاد امام حسین افتادم هرلحظه بلاهای بیشتر و سختتری داشتند اما مثل ما به اونها نگاه نکرد و اون سحتی ها رو لطف خدا میدونست. گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر

آری شود ولی ب خون جگر شود

یک صلوات هدیه به دل شکسته خانم رباب  
من جلوگیریم طببعی بود.تا شیر میدادم باردار نشدم ب محص اینکه دخترمو از شیر گرفتم باردار شدم

مبارک باشه عزیزم بزار باهام بزرگ بشن به فک انداختنش نباش هرجور خودت صلاح می‌دونم ها

خدایا بزرگیتو شکر

دلم گرفت توی این ۸صفحه

دو تا تاپینگ دیگه دارم بالای ده هزار صفحه 

بالای ۲۰۰ نفر ادم منتظر و چشم به راه

ادمایی که مثل من به هزار در میزنن واسه یه بچه

واسه بچه دوم و سوم ارزو دارن و دوا و درمون میکنن

خدایا کاش حکمت و صلاح رو بهمون نشون می دادی

اینجا یا بچه نمیخوان یا به فکر سقط هستن یا حتی بچه ای که دارن رو دوست ندارن

خدایا بیا اونجا،همه منتظر بچه ناخواسته هستن

خدایا از این بچه های راحت  نصیب من و هم گروهیام کن

شکر کردنت شده ذکر هر لحظه من،خدایا شکرت🙏🙏🙏🙏🙏بعد از ۴ سال منو به آرزوم رسوندی🙏،هر لحظه و هر ثانیه که نگاهش میکنم 👶👶👶فقط یاد خودت میافتم🤎🤎🤎تا تو نخوای برگی از درخت نمی‌افته، ممنونم که برای من خواستی😍😍😍برای همه منتظرا بخواه و خواستنت با دلشون یکی بشه🤲🤲🤲🤲