2777
2789
عنوان

همسایه رو به روییمون داره باصدای بلند قرآن میخونه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 94 پست
لایک برای ایه زیبای امضات

ممنون عزيزم، حدیث قدسی هستش. 

اگر بندگان من، که به من پشت کرده اند،می دانستند که چقدر انتظار آنها را می کشم و مشتاق بازگشت آنان هستم، [هر آن] از [شدت] شوق می مُردند و بند بند بدن آنها از هم جدا می شد.
وای .خوشبحاااالت همیشه ارزوم بود یا شوهدم قاری باشه یا خدا پسر بده بهم که قاری شه قران بخونه حظ کنم ...

دقیقا منم الان دلم خواست پسرم وقتی بزرگ شد یه همچین پسری باشه مثل همسایمون

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم الان دلم خواست پسرم وقتی بزرگ شد یه همچین پسری باشه مثل همسایمون

ان شالاه، ولی باید محیط خونتون آماده باشه، اگر مدام آهنگ پخش بشه نمیشه انتظار داشت بچه با قرآن خیلی انس بگیره. 

اگر بندگان من، که به من پشت کرده اند،می دانستند که چقدر انتظار آنها را می کشم و مشتاق بازگشت آنان هستم، [هر آن] از [شدت] شوق می مُردند و بند بند بدن آنها از هم جدا می شد.
احتمالا داد ميزنه ك تا خونه همشايه صداش ميره! خدايي اينوقت شب شايد يكى مريض داشته باشه شايد يكى مثل ...

دادنیس عزیزم من اوایل اصلا نمیتونستم تشخیص بدم انقدر ک کم بود اخر رفتم سمت پنجره فهمیدم داره قران میخونه

بعدشم منم رو صدا خیلی حساسم ولی واقعا حس خوبی بود فک نکنم کسی از صدای قران اذیت شه

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
اوایل که ازدواج کرده بودم وقتی همسرم قرآن میزاشت دلم می گرفت و یاد ختم و مرده و عزا میفتادم دوست ندا ...

چقدرخوب😍

ما داریم ولی جز مقایسه چیزی نصیبمون نشده

😂😂اره ماهم اگه داشتیم مطمئنم فقط مقایسه میشدیم

ان شالاه، ولی باید محیط خونتون آماده باشه، اگر مدام آهنگ پخش بشه نمیشه انتظار داشت بچه با قرآن خیلی ...

از این به بعد حتما قران هم پخش میکنم

از این به بعد حتما قران هم پخش میکنم

ان شالاه که خدا کمک کنه فرزندان صالحی داشته باشی که باعث سرافرازیت هم تو این دنیا و هم در آخرت باشن. 

ان شالاه که خدا کمک کنه فرزندان صالحی داشته باشی که باعث سرافرازیت هم تو این دنیا و هم در آخرت باشن. ...

انشالله عزیزم ممنون❤

خدا حفظش کنه

ممنون آجی. خدا عزیزای تو رو هم برات نگه داره

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
اره ممکنه سکته بزنه یا اعصابش خورد  شه بر ا ی رب قران خوندن    

ده دقیقه هم نشد 😢خیلی دوس داشتم بیشتربخونه

بنظرم حتی مریضی هم گوش کنه روحش اروم میگیره، بااین صدا فک نکنم کسی عصبی بشه