یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الان ۳ماه با یک اقا اشناشدم هرچی از من ن از اون اصرار که باهم بیشتر اشنا شیم ایشون ۳سال از من بچه تره خلاصه رفتیم بیرون حرف زدیم و..... گفت ی چیز درباره من باید بدونی پدرو مادرو خواهرم فوت شدن تو تصادف من تنهام گفتم اشکال نداره دلم واسش سوخت رابطمون دوستانه بود تا شروع کرد به ابراز علاقه و منو کاملا وابسته خودش کرد
به حدی وابستش شدم که امار لحظه به لحظمو میخواست منم میدادم که مبادا بره خیلی بامحبت بود خلاصه تا شدیکشنبه هفته پیش صبح از حواب بیدار شد پیام داد که خواب مامانو دیدم گفته چرا با احساسات دختر مردم بازی نکن ازت راضی نیستم و......
گفت باید قید منو بزنی من ۲۴ساعت اشک ریختم بحدی حالم بدشدکه شب بیمارستان سرم وصل کردن بهم اونم میگفت ن جدایی فقط روح مادرمو زجر نده گفتم حاضرم دیگه نبینمت فقط ازت باخبر باشم گفت نه باید بری تادمدمای صبح گفت نترس کنارت میمونم
صبح شد گفت داشتم امتحانت میکردم پدرو مادرم زنده ان و .... وای من هنگ بودم گفتم ولم کن گفت ن تو زندگیمی ی امتحان بودتا دیروز منو کشوند بیرون از من انکار که تموم شه اون اصرار که میخوامت ن قسم و ایه که بمون منو راضی کرد که از اول شروع کنیم با تمام دروغایی که گفته بود بهم منم قبول کردم
صبی دوباره پیام داده که هرچی فک میکنم نمیتونم ادامه بدم ن ج زنگامو میده ن پیامامو حال دلم خیلی بده چیکار کنم توروخدا ی چی بگید قلب بی صاحابم اروم بگیره راحت دل بکنم
به شان و شخصیت خودت فکر کن بی خیال میشی ....آدم دم دمی مزاج بدرد زندگی نمیخوره ...کسی که ایقد دروغگو باشه و دروغ به این بزرگی رو گفته باشه باید رها کنی اگه دیگه زنگ و پیام ندی که حتما میدی قول میدم خودش بیفته به التماس ...پسرها از دخترهایی که التماس کنن خودشون نمیاد
وزن اولیه ۷۴ ___وزن اول (۶۸/۲۰۰)___وزن دوم (۶۵/۳۰۰)وزن سوم (۰۰۰۰۰)____وزن هدف (۵۰)