2821
2789
عنوان

خانمای باردار یا مامانا

64 بازدید | 6 پست

پنج ماهه اقدام کردم خبری نیست تنبلی تخدان دارم اگ قرص نخورم پریود نمیشم کلا ب دکتر گفتم نشدم گفت تا یکسال طبیعیه اینو خودمم میدونستم..ازاین میترسم ک کلا باردار نشم..واسم سونوی واژینال اندازه فولیکول نوشت تاثیری داری بنظرتون؟فقط متوجه میشه ک تخمک دارم یانه؟؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

ببخشید چقدر بد تایپ کردم ..اخه چند روزی بود نی نی سایت همش واسم خطا میزد گفتم شاید هنوزم درست نشده باشه بخاطر همین عجله ای تایپ کردم

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

اینا که گفتی نمی دونم متاسفانه اما فقط بهت این امید و نوید رو بدم که من هییییچچچچ مشکلی نداشتم .همینطور همسرم‌اما ۵ ماه طول کشید باردار شدم.اینو گفتم بدونی زمان زیادی نگذشته و قطعا مادر میشی به زودی😍😍😍

اظهار نظراتمان بیانگر خود واقعی مان باشد نه برای جلب لایک بیشتر😊😊😊😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا که گفتی نمی دونم متاسفانه اما فقط بهت این امید و نوید رو بدم که من هییییچچچچ مشکلی نداشتم .همین ...

ممنون الهی شکر ک باردار شدی

ممنون الهی شکر ک باردار شدی

ممونم ان شاء‌الله شما هم باردار میشی نگران نباش دکتر تو اون ۵ ماه ۵۰بار به من گفت استرس نداشته باش باردار میشی😁😁

ممونم ان شاء‌الله شما هم باردار میشی نگران نباش دکتر تو اون ۵ ماه ۵۰بار به من گفت استرس نداشته باش ب ...

اره استرس ندارم ولی این فکرمو مشغول میکنه ک نکنه نازا باشم

اره استرس ندارم ولی این فکرمو مشغول میکنه ک نکنه نازا باشم

میشی مطمئن باش علم خیلی پیشرفت کرده و مشکل شما هم اصلا نادر و حاد نیست و قابل پیکیری و ورمان

2825
2823
2791
2779
2792