2777
2789

سلام مامانای عزیز....

من دو تا پسر پنج و یک ساله دارم . پسر کوچیکم که خوب فعلا خیلی کوچیکه....اما جدیدا احساس میکنم با پسر اولم مثل قبل نیستم...قبلا واقعا زیاد براش وقت میزاشتم و باهاش بازی میکردم .البته پسرم کمی بد قلق بود از ابتدا اما الان احساس میکنم برای کوچکترین کارها باید کلی باهاش صحبت کنم و خوب باطبع اونم زیاد حرفمو گوش نمیده...علی رغم میل باطنیم جدیدا مجبورم با صدای بلند بعضی چیزا رو بهش بگم....واقعا خیلی ناراحتم...دوست دارم ما مامانا  یه چالش برای خودمون بزاریم و روزانه خودمونو ملزم کنیم که اجازه داد زدن سر بچه هامونو نداریم و اینجا راهکارها رو روزانه با هم تمرین کنیم...

ورای حد تقریر است شرح آرزومندی....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک تووسرم منم خیلی سگم  با دخترم..شبا اینقد عداب وجدان دارم میگم ب خودم فردا باهاش خوب میشم بازی میکنم باز فردا از دیروز بدتردمیشم..دست خودم نیس خیلی رومخمه

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔

به گفته پيامبر اسلام، كودك تا ٧ سال ، پادشاه خانه هست

پس يعني اصلا حق نداريم سرش داد بزنيم و تربيتمون هم بايد غير مستقيم باشه👌🏻🌸

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

خیلی خوبه 

من خیلی کم صبرم بسیاااار اعصاب داغانی دارم

دلخوش باش به باریکه‌‌ ی نوری که از بین چین های پرده روی تخت تابیده.به کتاب نیمه‌کاره‌ی روی میز ...به داغی فنجانت در هوای سرد...دلخوش باش به دو صندلی که هنوز روبه‌رو‌ی هم‌اند.به تنظیم کردن زنگ ساعت برای صبح فردا...به دفترچه‌ی کوچکی که رویاهایت را نگه‌ می‌دارد!که معنیِ همین ریز ریزهای سادهشاید "زندگی ادامه دارد" باشد😍😍.مژده_خردمندان                                                    عزیزای دلم مهربونا لطفا یک صلوات برای حاجتم بفرستید اجرتون با حضرت زهرا (سلام الله علیه)

آره موافقم

منم دو تا پسر دارم ،متاسفانه منم خیلی سر پسر بزرگم داد میزنم ،

امروز صبح با ناراحتی رفت مدرسه ،بلد نبود بند کفششو ببنده ،با اینکه تاکید کرده بودم تمرین کنه که مشکلی نداشته باشه 

وقتی رفت گفتم ای دل غافل ،کاش سرش داد نمیزدم 

حالا با خودم عهد می‌بندم که کمتر داد و بیداد کنم

اللهم عجل لولیک الفرج

من دیروز یه کلیپ از اون دختر طفل معصوم نازنین زهرا تو نت دیدم. اعصابم داغون بود واسش.کلیپ مال یکسال پیش بود من ندیده بودم.واقعا یه حیوون هم با بچش اینجوری رفتار نمیکنه

پسرم ۱۴سالشه و با جرات میگم روزهایی رو گذروندم که خیلیا اصلا تو ذهنشون نمیگنجه ولی با این وجود تا الان حتی با صدای بلند باهاش حرف نزدم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
چرا اجازه داد زدن نداریم مساله این است؟؟🤔

اگر داد زدن کار درستی بود بعد از اون عذاب وجدان نمیگرفتیم...تا حالا دیدی جقد چهرشون مظلوم میشه و نگاه هاشون نگران؟؟؟...

اگر کسی سر ما داد بزنه برای چیزهای بیخودی مثل زمان یدار شدن یا خوابیدن، غذا خوردن، بازی کردن و تی وی دید ن و کلی جیز دیگه ، چه حسی داشتیم؟

چند وقته اصلا از خودم راضی نیستم...به امید خدا میخوام تغییراتی در این برخوردام شروع کنم.

ورای حد تقریر است شرح آرزومندی....