2777
2789
عنوان

دوتا ساک یکی داخل یکی خارج رحم

192 بازدید | 7 پست

دوستان من هفته ۶ بارداریم وقتی ۲ روز تاخیر داشتم بتام ۲۰۳ بود وقتی ۶ روز تاخیر داشتم بتام ۸۷۸ بود وقتی ۱۰ روز تاخیر داشتم بتا شد ۱۴۷۸ بعد دکترم گفت باید سونو واژینال بدم که امروز دادم سونوگرافی گفت دوتا ساک میبینم یکی طبیعی و داخل رحم و یکی خارج رحمه ولی یک درصد احتمال داره حاملگیت خارج رحم باشه همهچی خوبه بعد رعتم پیش دکترم اونم بهم شیاف و آمپول داده استفاده کنم

یعنی باید چکار کنی خارج رحمی دربیاری یا تا موقع زایمانت بمونه؟؟؟

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترم واسه دوهفته دیگه سونو واژینال و تشکیل قلب برام نوشته که باهم انجام بدم گف دوهفته دیگه معلوم میشه خارج رحمه یا نه واقعا گیج شدم اگه خارج رحمه چرا شیاف و امپول داده سقط نشه اگه نیست چرا دوباره سونو بدم خیلی سردرگمم

یعنی باید چکار کنی خارج رحمی دربیاری یا تا موقع زایمانت بمونه؟؟؟

خارج رحم رو با امپول درستش میکنن که باید جذب شه اگه دیر بجنبه جنین بزرگ میشه و باعث ترکیدگی لوله میشه جراحی میکنن