2777
2789

دوستان کسی تجربه ای داره؟ میدونید علتش چیه؟

دیروز رفتیم دکتر منشی بهش میگه بشین روی صندلی بزرگه رفته نشسته روی کوچیکه که اصلا صندلی دکتره نه صندلی معاینه

یا بهش ميگم شام چی میخوری جواب میده امشب زود میخوابم اصلا پرت و پلا جواب میده. 

ولی خیلی باهوشه توی حفظ کردن شماره تلفن یا تاریخ ها یا تمام شماره حسابها و رمز دوم ها حتی مال بقیه رو یادش میمونه.  لغات انگلیسی رو خوب حفظ میکنه. توی کلاس های نظام مهندسی و... همیشه بالاترین نمره ست. 

همیشه همینطور بوده؟

آلزایمر نیست ولی حتمااا باید مغز و اعصاب ویزیت بشه

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه همینطور بوده؟ آلزایمر نیست ولی حتمااا باید مغز و اعصاب ویزیت بشه

نه الان حس میکنم بیشتر شده.  

اول فکر میکردم همه مردها اینجورین 

جدیدا از دستش میخوام بشینم گریه کنم. عصبی شدم

شما حدس میزنی چی باشه؟ 

نه الان حس میکنم بیشتر شده.   اول فکر میکردم همه مردها اینجورین   جدیدا از دستش میخ ...

ببین این نمیتونه بیماری رو مشخص کنه که باید بررسی بشه اول مغز و اعصاب که مشکل جسمی رد بشه بعد از اون هم روانپزشک به خصوص اگر توی خانواده ایشون سابقه فامیلی بیماری های روان هست

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(