2777
2789
عنوان

چک کردن گوشی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هيچوقت چك نميكنم

شوهرمم وقتي دعوا ميكنيم ميخاد حرصمو دربياره گوشي منو چك ميكنه سالي يه بار 😆

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿

منم دقیقا دیروز برداشتم اس هایی که از بانک اومده بودو خوندم گذاشتم سرجاش😎

فضولم خودتونید😶

پیش خودش خوندم😅

خدایا !خیلی ها نشسته اند پای تماشای سرنوشتم؛جوری دستانم را بگیر و بلندم کن که لحظه ی بلند شدنم تا همیشه،در خاطرشان بماند..🌱🕊🤍

من اوایل همینجوری از رو بی حوصلگی چک میکردم فک نمیکردم ب اینجا بکشم تا بهش شک کردم چک کردنمو دوبرابر کردم تا عکساشو با دوس دخترش دیدم یه لحظه حس کردم قطع نخاع شدم دیگه ازاون ب بعد میترسم چک کنم 

بنظرم این کارت باعث نمیشه ک دیگه این کارشو تکرار نکنه اگه از لحاظ خیانت بهش مطمئنی ک خیانت نمیکنه پس ...

خیانت که کاملا مطمئنم ولی دوس دارم پولمون فقط واسه خودمون باشه،پدر و مادر من همش دارن بهمون کمک میکنند زورم میاد اونا تیغ بزنن

من ک اصلا گوشیشوو نمیبینممم😐😐😐تا بخام چک کنم....دیشب مامان جونش زنگ زد خونه نبودیم ..اخر شب اومدیم..دیدم شمارشون هس ..گفتم زنگ زده...ب تو زنگ نزد یا تو زنگ نزدی برگشته میگه نه..

غروبی زنگ زدم احوال پرسی..

گفتم دیشب نبودیم اخر شب اومدیم و فعالا...

دیدم میگه اره زنگ زدم دیدم‌جواب ندادین زنگ زدم ب گوشی پسرم گفت الان نمیتونم جواب بدم بدش دوباره خودش زنگ زده

منم از همجا بیخبر

..نمیدونم دلیل کاراش چبه

ار حرصم گوشی تلفن خونه شکوندم دیگه نمخام شماره هچکدومشووننووو ببینم...شماره همه شونم تو گوشیم گرفتم بلاک کردم

چون هر موقع با اون کار دارن ج نمیده یاد شماره من میوفتن..

من اوایل همینجوری از رو بی حوصلگی چک میکردم فک نمیکردم ب اینجا بکشم تا بهش شک کردم چک کردنمو دوبرابر ...

باور میکنی من حتا نمیدونم گوشیش چیه😑😑😑تا میاد میگه شارژ نداره زدم گذاشتم تو ماشین تن شارژ..لابد فکر کرده منم مثل خانواده اش دوتا گوش دراز دارم

خیانت که کاملا مطمئنم ولی دوس دارم پولمون فقط واسه خودمون باشه،پدر و مادر من همش دارن بهمون کمک میکن ...

عزیزم میدونم سخته ولی خب بااین کارت باعث میشی ازاین ب بعد کاریم کرد قایم کنه ازت بهتره ب اونا هشدار بدی