سلامت باشی عزیزم.اره اگه اینجوری پیش بری.😉ولی میگم که به خودت وخونه برس که اگه یکی هم اومدخونتون مش ...
چشم❤️
بخدا هم ب خودم میرسم هم ب خونه هم ب اشپزیمو اینا، اما کلن سست و بیحالم و کارامو بزور انجام میدم. انجام میدم اما ن با میل و رغبت 😎😅
🤱🏻👶🏻 خدا جونم ازت ممنونم بابت هدیه ی با ارزشی که بهمون دادی،خودت میدونی که چقدر عاشقشیم،تورو به بزرگیت قسم میدم دخترکمون رو صحیح و سالم برامون حفظ کن 👶🏻🤱🏻
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چشم❤️ بخدا هم ب خودم میرسم هم ب خونه هم ب اشپزیمو اینا، اما کلن سست و بیحالم و کارامو بزور انجام می ...
چشمت روشن عزیزم.ولی یه چیزی بگم بهت ازلحظه های زندگیت لذت ببر.من الان که هفت سال گذسته یاداونروزامیکنم که چرابعضی کارهارامیتونستم ولی انجام ندادم.ان شالله موفق باشی وبهت خوش بگذره.چندسالته؟
چشمت روشن عزیزم.ولی یه چیزی بگم بهت ازلحظه های زندگیت لذت ببر.من الان که هفت سال گذسته یاداونروزامیک ...
خیلی ممنون خانومِ مهربون. شمام همینطور ❤️
من 24 سالمه ☺️
🤱🏻👶🏻 خدا جونم ازت ممنونم بابت هدیه ی با ارزشی که بهمون دادی،خودت میدونی که چقدر عاشقشیم،تورو به بزرگیت قسم میدم دخترکمون رو صحیح و سالم برامون حفظ کن 👶🏻🤱🏻
شمام سنی نداری دوستم توو یه رِنجیم تقریبا، اما شما خیلی زودتر ازدواج کردید نسبت ب من
انشالله همیشه دلتون شادو جوون باشه
😍😍