2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شاغلم..میخواستم حس و حال خونه دارا رو بفهمم

دوستم میشه شما ک شاغلی حسو حالتو بهمون بگی؟

خوبه اصن یا نه؟؟ 

🤱🏻👶🏻 خدا جونم ازت ممنونم بابت هدیه ی با ارزشی که بهمون دادی،خودت می‌دونی که چقدر عاشقشیم،تورو به بزرگیت قسم میدم دخترکمون رو صحیح و سالم برامون حفظ کن 👶🏻🤱🏻
دقیقا با این ک یه ماهه عروسی کردم اما بازم کار هست ک بخوام هرروز انجام بدم اما اصلا حوصلشو ندارم خ ...

حالاکه تازه عروسی خونتوتمیزکن شوهرت کیف کنه.من 7ساله عروسی کردم اوایل حساس بودم حالاخونه ام گندیده😂😂😂

حالاکه تازه عروسی خونتوتمیزکن شوهرت کیف کنه.من 7ساله عروسی کردم اوایل حساس بودم حالاخونه ام گندیده😂 ...

ای جان خوشبخت باشید خانوم ❤️

ولی یا پنج تن، پس من ک از الان بیحالم سرِ یه سال گند میزنم ب خونه، آره؟ 😂😂😂🙄🙄

🤱🏻👶🏻 خدا جونم ازت ممنونم بابت هدیه ی با ارزشی که بهمون دادی،خودت می‌دونی که چقدر عاشقشیم،تورو به بزرگیت قسم میدم دخترکمون رو صحیح و سالم برامون حفظ کن 👶🏻🤱🏻
یک هفتهههههههه.....خیلی...شما خیلی خوبید..خدا را شکر

😍خوبی ازخودتونه 

اره زیادنمیرم بیرون تازه بعدازیه هفته ام حتماباشوهرم میرما چون اصلانمیذاره برم حتی سرکوچه نون بگیرم 

ای جان خوشبخت باشید خانوم ❤️ ولی یا پنج تن، پس من ک از الان بیحالم سرِ یه سال گند میزنم ب خونه، آ ...

سلامت باشی عزیزم.اره اگه اینجوری پیش بری.😉ولی میگم که به خودت وخونه برس که اگه یکی هم اومدخونتون مشخص باشه خونه عروسه.اگه کلاحال نداری بزاربارداربشی که یه بهونه خوب دستت باشه که نمتونی انجام بدی