2777
2789

سلام خوشگلا خوبید؟

میدونید دختر یک ماهم ۳ هفته اس ک کولک داره

دکترای مختلفی بردمش بلکم یه خورده آروم شه 

داروهاشو میگم 

دایمیکتون   گریپ مکسچر   پدی لاکت   کولیکز   کولیکد 

خودمم رژیم گرفتم ۳ روزه و قصد دارم ادامه بدم همون رژیم معرف ک بعد ۲ هفته نتیجه میده

میدونید دیشب حتی وقتی بردیمش دور دور تو ماشینم آروم نگرفت

ازبس ک بغلمه و سرپا دارم راه میرم پشت بازو در اوردم😎😎

با صدای سشوارو و....هم اروم نمیگیره

روغن وماساژ دلشم تاثیری نداره

دیگه باید چیکار کنم😭😭😭😭😭

چندتا دونه هل بشکن بزار رو سماور یا کتریت دم بگیره، چندتا قاشق کوچیک بهش بده. دختر منم کولیک داشت اینو مادربزرگم بهم یاد داد خیلی جواب داد، انشالله دختر شما هم بیقراریش کم بشه عزیزم ، اما حتمی تست کن

تا حدود سه ماهگی تقریبا وضع همینه

من تجربش دارم وحشتناکه

اول ک ب جای سشوار صدای جاروبرقی رو از گوگل دانلود کن.بچه من با اون اروم میشد البته من از سه ماهگی فهمیدم براش گذاشتم

بعد اینکه براش ننو ببندید یا او پتو بذارید تابش بدید

وقتی خودت بیداری و یچت شیر خورده و اروغش گرفتی و پوشکش عوض کردی کلا کاری نداره ب شکم بذارش حواست باشه جلو تنفسش کیپ نشه.اینو دکتر گفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما انجام میدم توکل بخدا شاید جواب داد  ممنون مهربونم

انشالله جواب میده عزیزم، اما یه چیزی بگم بچه کولیک داره تا بزرگی مشکلش کم بیش باهاشه تو تغدیت مراقب باش، حبوبات نخور زیاد مخصوصا لپه، اگه هم خوردی سریع هل دم کن خودت بخور

تا حدود سه ماهگی تقریبا وضع همینه من تجربش دارم وحشتناکه اول ک ب جای سشوار صدای جاروبرقی رو از گوگ ...

وای خواهر همه اینایی رو ک گفتی انجام میدم😥😥هیچی رو این دختر اثر نداره😭

انشالله جواب میده عزیزم، اما یه چیزی بگم بچه کولیک داره تا بزرگی مشکلش کم بیش باهاشه تو تغدیت مراقب ...

میدونی کلیه گوشت های قرمز حبوبات سیر پیاز سبزی تموم لبنیات وهرچی ک میگن نفاخ هستش رو مصرف نمیکنم و خودمو با مرع و برنج و قرص های ویتامینه تغذیه میکنم فقط 

دیگه نمیدونم باید چیکارکنم ک انجام ندادم