2777
2789
عنوان

چطوری ساس رو از خونه بیرون کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8511 بازدید | 54 پست
تو گوگل بزن از مورچه بزرگتر البته سایز مختلف داره تا به بلوغ برسه اندازه ی عدسه. ولی تو حیاط بعید بد ...

توی تشک و مبل اصلا ندیدم اما یه دونه مرده شو رو تشک بچم دیدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه ما ۲ ماهه پیش شده همون موقع که فامیلامون آمدن ۱۰ روز موندن بعد یک ماه خارش و گزش شروع شد فک کرد ...

ساس ردیفی نیش میزنه مثلا سه نقطه رو پشت هم میخوره.خونخواره میکشی ازش خون میزنه بیرون اگه خون زد شک نکن ساسه

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️
ساس ردیفی نیش میزنه مثلا سه نقطه رو پشت هم میخوره.خونخواره میکشی ازش خون میزنه بیرون اگه خون زد شک ن ...

اون که شبیه مورچه بود و مرده بود فشار دادم پودر شد خون ندیدم

اره من کلا زندگیمو شستم

اوکی ممنون عزیزم . من غصم گرفته ۲۰۰ متر خونه با دو دست سرویس چوب و کلی لباس و حیات و پارکینگ چطوری دوباره این زندگی زندگی شه. تشکایه تختو  چکار کنم با سم میره؟

من۴ سال باساس درگیر بودم ۱۰ مدل سم زدیم ،خونمو فروختم وسایلای چوبیمو دور انداختم باز خونه جدید سرو کلشون پیدا شد .ینی مستاصل بودیم دیگه شبا خواب نداشتیم انقد که ردیفی نیش میزدن.بطور اتفاقی سم کامن از یه فروشگاه خریدم زدم دیدم ساسای تختم نابود شد بعد ۱ ماه ۱۵ تا کامن خریدم کل خونه رو ،درزا، وسایل چوبی خلاصه هرجا بفکرم میرسید سم پاشی کردیم درارو  وپنجره هارو بستیم رفتیم سفر ۱۰ روزه بعدش برگشتم هیچ اثری از ساسا نبود.خداروشکر ۴ ماهه ریشه کن شده خیلللللی خوشحالم.عزیزم شمام امتحان کن جواب میگیری