2777
2789
عنوان

چطوری ساس رو از خونه بیرون کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8492 بازدید | 54 پست

لعنت به ساس که ۳ ماهه درگیرشم. اول سم ارگانیک ساتوکس زدیم یماه وسیله هامون کاور بود با سلفون بعد یماه بازم بودن. یه هفته هم هست سم با گاز زدیم. بازم صبح دیدم پای بچمو خورده. دیگه کلافه شدیمم

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️
از یه مهندس که مغازه سم فروشی زده گرفتم خیلیا ازش راضی بودن یه سم ترکیبی داده

من یه سم بهم داد اسمشو نمیدونم ولی جلدش زرد بود یه بار سم پاشی کردم اونم شب تا صبح در پنجره هارو بستم خودمونم خونه نموندیم دیگه بعد از اون ندیدم

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم درگیرش بودیم از فامیلامون که اومدن سفر شخر ما منتقل شد یک سالم تموم نشدن کلی کامن و هر نوع سمی ...

هنوزم داربید؟من منشا ساس مبلم بود امروز انداختم بیرون

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️
شبیه مورچه ریز و قهوه ای بودن؟ الان من درست فک میکنم که ساسن؟ تو حیاط و جلو درم سمپاشی کنم چون تو حی ...

تو گوگل بزن از مورچه بزرگتر البته سایز مختلف داره تا به بلوغ برسه اندازه ی عدسه. ولی تو حیاط بعید بدونم جاهای تاریک توی گچ دیوار شوفاژ قرنیز اتاق تشک مبل .. این جاها هست

شبیه مورچه ریز و قهوه ای بودن؟ الان من درست فک میکنم که ساسن؟ تو حیاط و جلو درم سمپاشی کنم چون تو حی ...

کل خونه حتی حیاط اگه نکنی اونجا لونه میکنن دوباره برمیگردن حتی حمام دستشویی انباری همه جا هیچ جایی از خونت بدون سم نمونه که برمیگردن 

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
هنوزم داربید؟من منشا ساس مبلم بود امروز انداختم بیرون

واسه ما ۲ ماهه پیش شده همون موقع که فامیلامون آمدن ۱۰ روز موندن بعد یک ماه خارش و گزش شروع شد فک کردم گاله هر چی دارو زدم باز می دیدم نیش میزدن بعد یکم تحقیق گفتن احتمال زیاد ساسه منم که چند مدل حشره دیده بودم و به دکتر گفتم