2777
2789
عنوان

شما هم اینجوری هستین؟؟؟ 🤔🤔

148 بازدید | 15 پست

سلام 

من وقتی یه نفر رو میبینم از نحوه رفتار و صحبت کردن و پوششش توی ذهنم تا اخرش میرم که مثلا چجوریه و چه نوع آدمی هست و اخلاقیاتش چجوریاس 

یکم جالبه این تخیل شخصیت شناسی ادما برام 

شما اینجوری هستین؟؟؟؟ 🤔🤔 

﷽ 🌸🌸 🌸 آقا     هستم🌸 🌸 🌸    صبورانه در انتظارزمان بمان ! هر چیز در زمان خودش ر خ میدهد..باغبان حتی اگر  باغش را غرق آب كند ،درختانخارج از فصل خود میوه نمیدهند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مگه فضولم😁

خب اکثر مردها اینجورین بنظرم😑😑

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
کلا تو نگاه اول میفهمم طرف چه شخصیتی داره

کنجکاو نیستی بدونی حدس درسته یا نه؟؟ 🤔🤔 

من حدس میزنم ولی نمیدونم درسته یا نه

﷽ 🌸🌸 🌸 آقا     هستم🌸 🌸 🌸    صبورانه در انتظارزمان بمان ! هر چیز در زمان خودش ر خ میدهد..باغبان حتی اگر  باغش را غرق آب كند ،درختانخارج از فصل خود میوه نمیدهند
من کلا فضول نیستم جنسمم مونثه

به فضولی نیس این که گفتم ذهن آدم میره تا تهش

من کلا فضول نیستم جنسمم مونثه

منظورم استارتربودن عزیزم منم همچین ادمی نیستم 😊

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊