2777
2789
عنوان

علت قلمبه شدن جنین یک طرف شکم ؟

64505 بازدید | 31 پست

سلام 

من ۳۲ هفته و ۲ روزمه

جنینم الان یکی دوروزه خودشو سمت راست شکمم قلمبه میکنه مث یه توپ میاد بالا به جرات بگم ده سانت یه ور شکمم میزنه بیرون

این کارش باعث میشه خیلی زیر دلم درد بگیره ؟

کسی میدونه علتش چیه ؟

خطرناکه ؟

نشونه زایمان زودرس نباشه ؟؟

خدايا من باور دارم كه ثمره ي عشق من و همسرم را سالم در آغوشم قرار ميدهي . آمين  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی‌دونم منم ۳۴ هفته ام بیشتر طرف راستمه و اونطرف خودشو سفت میکنه

درد ندارید شما ؟

درد نه ها به اون معنی

یه جوری مث انقباض میشه

عین یه توپه سفت میزنه بیرون یه ور شکمم

الهیییییییئی،خدا،یادخودم افتادم،فندق منم همیشه خودشوجمع میکردیه طرف شکمم،اون اواخرسمت چپ شکمم اندازه۱توپ تنیس بادمیکردوسفت بود،مامانم میگفت دست نزن شایدسرش باشه،بعدکه بدنیااومدازمدل خوابیدنش فهمیدم زانوی پاش بوده قربونش برم الهی

،نازنین پسرمامان؛😍😍😍😍🤱بابایی آرزوداشت دخترداشته باشیم،روزیکه اومدی توشکم مامان بابایی بازفکرمیکرددختری،اماته دلم میدونستم پسری،روزیکه جنسیتتوفهمیدم گریه کردم،چون منم عاشق دختربودم،امااشکم اشک شوق بود،چون انگارته دلم ارزوم بود۱کپی کوچولوازبابات داشته باشم،بابایی الان باتموم وجودش عاشقته ومیگه فکرنمیکنم اگه دختربودانقدعاشقش میشدم،نفس مامان تاقبل ازتوما فقط نفس میکشیدیم،ارشای عزیزم عزیزترینی،هیچ کس به اندازه توبرام عزیزنیست،باتمام وجودم میپرستمت وروزی هزاربارسربه سجده میذارم،الهی خدااین حال قشنگوسهم دل همه خاله هابکنه😍😍😍😍😍مشاورخانواده،اگه کسی مشکلی مسئله ای داره میتونه پیام بده،همین که حال دلتون کمی روبراه بشه برام کافیه😘😘🥰
فک کنم از چیزی یا صذایی میترسه برا منم همینجوریه یه سمت شکمم میزنه بیرون

نه عزیزم مثلا الان خونه تنهام

حتی تلویزیونم خاموشه

صدایی نیس

نمیدونم این چه کاریه دوسه روزه مد کرده 😂😂

منم همینطور یم همش سمت چپ شکمم خودشو مچاله میکنه😂😂ببین

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم..