2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت+عکس😍

| مشاهده متن کامل بحث + 10247 بازدید | 134 پست
عزیزم ببخش خیلی وقتتو گرفتم تو هر ماه که سونو فولیکول میدادی چند تا فولیکول تو هر تخمدان داشتی چه با ...

عزیزم مال من یکم بیشتر از تنبلی بود.من امنوره اولیه ام. یعنی از اول بلوغ بدون قرص پریود نمیشم 

من تو ای وی اف اوایل ۴ الی ۵ تا فولیکول داشتم.

بعدها یکم بشتر شد رسید ب ۱۰ تا.

تو این سیکلمم ۸ تا داشتم،ک دکتر گفت نترس و اقدام طبیعی کن

خدایاشکرت🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مال من یکم بیشتر از تنبلی بود.من امنوره اولیه ام. یعنی از اول بلوغ بدون قرص پریود نمیشم  ...

آخه من میترسم امپول hmg بزنم میگم نکنع ذخیره م تموم بشه بازم ممنون ان شاءالله نی نی ت بسلامتی به دنیا بیاد

منم خارج رحمی باردار شدم لوله راستم بود که مشکل داشت الانم دیگه خوب کارایی نداره فقط با لوله چپم میت ...

از ذخیره ت نترس،همون ۱.۷ میدونی چندتا فولیکوله😊

مال من ۲ هس،عکسشم برات گرفتم

خدایاشکرت🥰
آخه من میترسم امپول hmg بزنم میگم نکنع ذخیره م تموم بشه بازم ممنون ان شاءالله نی نی ت بسلامتی به دنی ...

تو میگی ذخیره ام تموم میشه بخدا من خندم میگیره😊

اگ ب همین راحتی و با ۴ تا امپول بود ک همه تو ۲۵ سالگی ذخیره شون تموم میشد. 

خدایاشکرت🥰
تو میگی ذخیره ام تموم میشه بخدا من خندم میگیره😊 اگ ب همین راحتی و با ۴ تا امپول بود ک همه تو ۲۵ سا ...

خخخخ آخه بعضی مطالبو که تو سایت میخونی اعصابتو بهم میریزن میگن این آمپولا باعث شد ذخیره مون خیلی کم بشه نمیدونم پیش دکتر جدید رفتیم ناامیدمون کردن و دعوامون کردن که چرا اینقد امپول زدین یا مثلا ی کاربر دیگه بود اونم ذخیره ش ۱.۵ بود میگفت منم دکترم گفته ذخیره ت کمه 

ممنون مهربونم لطف کردی قبل از آی وی اف ذخیره ت اینقد بود یا بعد از آی وی اف؟

قبلش😁

الان هرچقد هم کم شه فوقش میشه ۲

چون تو این ۳ سال حدود ۵۰ تا فولیکول از دست دادم.

خدایاشکرت🥰
خخخخ آخه بعضی مطالبو که تو سایت میخونی اعصابتو بهم میریزن میگن این آمپولا باعث شد ذخیره مون خیلی کم ...

ب منم دکتر قبلیم گفت ذخیره ات پایینه،حتی تو ازمایش هم دورشو خط کشیده

ولی این یکی دکترم ک باهاش نتیجه گرفتم گفت ذخیره ات خیلی هم عالیه ،

خدایاشکرت🥰
ممنون مهربونم ان شاءالله که منم به لطف خدا مثه شما باردار میشم

انشالله باردار میشی عزیزم.توکلت ب خدا باشه و تمام سعیتو بکن.انشالله ک ب زودی زود میای و تو این تاپیک خبر باردارشدنتو میذاری

خدایاشکرت🥰
منم خارج رحمی باردار شدم لوله راستم بود که مشکل داشت الانم دیگه خوب کارایی نداره فقط با لوله چپم میت ...

نه بابا نگران نباش فقط مهم اینه دکترت خوب و داسوز باشه دکترت چی میگه؟چند وقته اقدامی؟من که ار انتظار خسته شدم اطرافیانمم اکثرا ای وی افن و بیشترشون باراول باردارشدن این بهم امید میده

انشالله باردار میشی عزیزم.توکلت ب خدا باشه و تمام سعیتو بکن.انشالله ک ب زودی زود میای و تو این تاپیک ...

سلام دختر ماه .عزیزم خیلی برات خوشحال شدم اتفاقی تایپیکت رو دیدم چرا تو تایپیک دلوانا جون نگفتی که خوشحال بشیم

به زودی مادر میشم😊خدا اینو میخاد
قبل تخمک کشی کلا سینال اف میزنی دور ناف،خیلی راحته. ب بعضیا هم امپول زیر جلدی میده و ب من نداد‌ بع ...

ممنون عزیزم بخاطر اطلاعاتی که دادی قبل پانکچر روزانه چندتا امپول زده میشه؟امپول ذهنمو مشغول میکنه 😂😂😂

عزیزم شما تو هر بار ای وی اف چند تا جنین تشکیل میشدکه سه بار پانکچر شدین؟

برای سلامتی نینیت و خودت ۱۰تا صلوات فرستادم عزیزم 😘😘😘😘😘