2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت+عکس😍

| مشاهده متن کامل بحث + 10247 بازدید | 134 پست
عزیزم دعام کن بار اول بگیره و به راحتی طی کنم ♥️🌹♥️🌹

انشالله عزیزم.واس ای وی اف شیر سویا بگیر از شروع سیکل بخور. 

با مکمل فرتیل سی ام(واس تقویت رحم)

خدایاشکرت🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر میگه یا خودم بگیرم عزیزم؟

دکتر نمیگه،اون مکمله و چون گرونه ب همه پیشنهاد نمیدن.من ۳۰۰ تومن گرفتم.وقتی بهش گفتم گفت عالیه مصرف کن

شیر سویا ک واقعا واس لانه گزینی خوبه.

من تو این اقدامم اون مکمل و مصرف کردم و خداروشکر جواب کردم.

شیرسویا هم حدود یک ماه خوردم.هر ی پاکتش ۲۵ تومنه.

بین اونهمه خرج ای وی اف دکترا دگ نمیان اینارو هم ب مریضا پیشنهاد بدن

خدایاشکرت🥰
۷ روز،روزی ۱۵ واحد سینال اف ۱۵ عدد امپول اچ ام جی دوتا اف اس چ. امپول ازاد سازی تخمک قرص استرادی ...

عزیزم تو ای وی اف روزانه چندتا امپول میزنن؟و اینکه امپولا چجوریه دورناف عضلانی ممنون میشم بگی 🙏

۷ روز،روزی ۱۵ واحد سینال اف ۱۵ عدد امپول اچ ام جی دوتا اف اس چ. امپول ازاد سازی تخمک قرص استرادی ...

عزیزم   خیلی بود  داروهات  از ای وی افم بیشتر 😊😊😊

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
زیاد هم پایین نیس مال منم فک کنم همین حدودا بود. ی لوله ات ک سالمه خداروشکر،فعلا با دارو و امپول ام ...

عزیزم ببخش خیلی وقتتو گرفتم تو هر ماه که سونو فولیکول میدادی چند تا فولیکول تو هر تخمدان داشتی چه بالغ چه نابالغ ؛ بعد شما تنبلی تخمدان داشتی؟

عزیزم من ارومیه هستم تا مراحل زدن امپول و اینا رفتم پارسال بارداری خارج از رحمی داشتم رفتم عکس رنگی ...

منم خارج رحمی باردار شدم لوله راستم بود که مشکل داشت الانم دیگه خوب کارایی نداره فقط با لوله چپم میتونم باردار شم دو ماهه طبیعی دارم اقدام میکنم البته دو ماهش لتروزل مصرف کردم و امپول آزاد سازی تخمک هم زدم ولی ی مشکل دیگه هم دارم لینه که ذخیره تخمدانم پایینه اسفند ماه ۱.۷ بود الان دیگه نمیدونم شایدم پایین تر اومده باشه به خاطر همین میترسم امپول تقویت کننده تخمک بزنم میگم نکنه ذخیره م تموم بشه 

عزیزم تو ای وی اف روزانه چندتا امپول میزنن؟و اینکه امپولا چجوریه دورناف عضلانی ممنون میشم بگی 🙏

قبل تخمک کشی کلا سینال اف میزنی دور ناف،خیلی راحته.

ب بعضیا هم امپول زیر جلدی میده و ب من نداد‌

بعد تخمک کشی و انتقال،روزی یدونه امپول پروژسترون و شیاف پروژسترون استفاده میکنی

هپارین هرروز،زیر جلدی

بقیشم قرص و ویتامین

خدایاشکرت🥰
ممنون عزیزم شیرسویا رو از کجا بگیرم؟ نحوه مصرف دوتاشونم لطفا بگو ♥️

شیرسویا تو هایپرمارکتا هس.تو پاکت شیرهای معمولیه

روزی ی لیوان،از شروع سیکل درمانت بخور تا روز ازمایش،بعد بارداری هم میتونی بخوری چون مفیده،ولی چون یکم مزه اش یجوریه دگ تا اونموقع خسته میشی ازش

مکمل فرتیل هم از شروع سیکل روزی یدونه یا دوتا(روش زده ۳تا)ولی چون گرونه دکتر من گفت روزی یدونه هم بخوری کافیه😊

اونم تا روز ازمایش میخوری انشالله باردار شدی دگ قطع میکنی

خدایاشکرت🥰