2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت+عکس😍

| مشاهده متن کامل بحث + 10247 بازدید | 134 پست
اره عزیزم تهرانم.  شما کدوم شهرستانی؟ دکترت کدوم شهرستان بود؟

عزیزم من اردبیل هستم. دکتر سارا امیر عجم.

البته دکترم واسه فوق تخصص نازایی دانشگاه تهران قبول شده اومده اونجا

خدایاشکرت🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون گلم.  مطب تو تهران نداره؟  دانشجو باشه نمیتونم پیداش کنم.

ن عزیزم متاسفانه مطب نداره.واس ادامه تحصیل اومده

بعد اینکه فهمیدم باردارم اونم رفته بود و حتی نتونستم بهش بگم.

خدا خیرش بده هرجا ک هس

اون ک برام از غیب رسید.امیدوارم ی همچین دکتری هم سر راه شما قرار بگیره

خدایاشکرت🥰
عزیزم من ارومیه هستم تا مراحل زدن امپول و اینا رفتم پارسال بارداری خارج از رحمی داشتم رفتم عکس رنگی ...

پیش کدوم دکتر میرفتی

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
پیش کدوم دکتر میرفتی

پیش دکتر شیرین امیر فخری عزیزم خیابان حسنی مجتمع هاشمی طبقه ششم

البته به لطف خدا طبیعی باردارشدم ولی دکتر یکی از بهتریناست

معجزه بیستو هشت روز شکرگزاری هم برای رسیدن به هدف بهتون توصیه میکنم

عزیزم من ارومیه هستم تا مراحل زدن امپول و اینا رفتم پارسال بارداری خارج از رحمی داشتم رفتم عکس رنگی ...

برای ای وی آف رفتین شما یا طبیعی

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
برای ای وی آف رفتین شما یا طبیعی

یبار ای یو ای منفی داشتم یکسال فاصله داذم میخواستم ای وی اف برم دکتر نذاشت قرار بود ای یو ای کنم طبیعی باردارشدم البته قبلش یه سری مشکل داشتم که دکترم حلش کرد