2777
2789

سلام دوستان خوبین؟ من دوبار زایمان زودرس داشتم و تو این بارداریمم طول کانال سرویکسم کوتاهه دکتر گفت باید هفته ای یه دونه بزنم و اینکه دوقلو باردارم خیلی میترسم باز زایمان زودرس داشته باشم لطفا اگه کسی داره یا جایی رو میشناسه که میفروشن راهنماییم کنه لطفا ممنون میشم 

خدایا ممنونم ازت بابت همه ی مهربونی هات ومعجزه هات....مواظب دو قلوهام باش ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این دارو خانه تو تهران داره وفقط با نسخه پزشک بهت میده.به نظرم به دکترت بگو تعداد زیادی واست تو نسخه بنویسه.به یکی بگو واست بخره دیگه مجبور نشی هر ماه دنبال امپول بگردی.خودم همین کارو کردم

میدان خراسان،خیابان طیب،نبش رحمانی

تلفن داروخانه۰۲۱۳۳۷۲۷۰۴۰

زنگ بزن ۱۴۹۰ اطلاعات دارویی بهت میگه کدوم داروخونه ها دارن. منم دارم میزنم از تهران گرفتم

چشم عزیزم خیلی ممنون

عزیزم این دارو خانه تو تهران داره وفقط با نسخه پزشک بهت میده.به نظرم به دکترت بگو تعداد زیادی واست ت ...

واااای خیلی ممنون عزیزم واقعا لطف بزرگی درحق من کردی خیلی ممنون ❤❤❤❤❤

تو قزوین خیلی راحت پیدا میشه منم میزدم هفته ای یدونه حونریزی داشتم چندهفته ای تو بارداریم چنتام خونه داشتم تا ماه پیش ولی بردم داروخونه دادم گفتم لازم که ندارم

تیکر یکسالگیه دختر گلمه💞💞💞💞🤗🤗🤗🤗😍😍😍
تو قزوین خیلی راحت پیدا میشه منم میزدم هفته ای یدونه حونریزی داشتم چندهفته ای تو بارداریم چنتام خونه ...

عزیزم میشه ادرس اون داروخونه رو بدی؟ من واقعا خیلی لازم دارم حتما باید بخرم خیلی ممنون

عزیزم میشه ادرس اون داروخونه رو بدی؟ من واقعا خیلی لازم دارم حتما باید بخرم خیلی ممنون

من قزوین از چهارراه عدل میگرفتم سه چهارتاداروخونس همشون دارن اسم یکیشونم داروخانه دکترپاشایه اون یکیا یادم نیس خانمی 

من قزوین از چهارراه عدل میگرفتم سه چهارتاداروخونس همشون دارن اسم یکیشونم داروخانه دکترپاشایه اون یکی ...

خیلی ممنون عزیزم ایشالا هرچی ارزوی دلته بهش برسی

خیلی ممنون عزیزم ایشالا هرچی ارزوی دلته بهش برسی

قربونت برم عزیزم انشاءالله شماهم نی نیای خوشگلتون و صحیح و سالم بعل میکنید منم  یه مدت خونریزی داشتم از اونور فشار پنهان نگو بچم وزن نمیگدفته زایمان زودرسم داشتم تو هفته ۳۳ دخترم وزنش ۱۶۰۰ بود خانمی ولی خدا خواستو تواون شرایط دخترم موند حتی دستگاهم نرفت توکلت بخدا باشه عزبزم تا اون نخواد برگی از درخت نمیفته

عزیزم این دارو خانه تو تهران داره وفقط با نسخه پزشک بهت میده.به نظرم به دکترت بگو تعداد زیادی واست ت ...

عزیزم زنگ زدم گفتن نداریم 😭😭😭

قربونت برم عزیزم انشاءالله شماهم نی نیای خوشگلتون و صحیح و سالم بعل میکنید منم  یه مدت خونریزی ...

خداروشکر عزیزم ...اره میدونم عزیزم ایشالا خدا به منم کمک کنه بتونم به هفته های بالاتر برسونم