من و همسرم هم هردو فارس هستیم، بیایید هیچ مشکلی نیست، مردم خوبی هستن، ما هم ترکی بلد نیستیم، بهشون ب ...
سلام ما سال آینده میخوایم بریم تبریز راسش خیلی نگرانم چون ترک نیستیم و بیشتر نگران بچه هام هستم به خاطر مساله زبان میحواستم لطف کنید بفرمائید شما با مشکل روبرو شدید؟ اخه در ایم خصوص صحبتهای خیلی متانقض شنیدم ممنون
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام ما سال آینده میخوایم بریم تبریز راسش خیلی نگرانم چون ترک نیستیم و بیشتر نگران بچه هام هستم به خ ...
سلام، اصلا مشکلی ندارید خیالتون راحت، وقتی بگید زبانشونو متوجه نمیشید فارسی صحبت میکنن، مگر اینکه فارسی بلد نباشن، برای بچه هاتون هم خیالتون راحت باشه اینجا دوستایی داریم که اونا هم زن و شوهر فارس زبان هستن و بچه مدرسه رو دارن، تا حالا اصلا نشنیدم شکایتی بکنن که تو مدرسه اذیت میشن خود ما هم قبل از تبریز اومدنمون خیلی از این حرفا میشنیدیم و ترسیده بودیم اما اینطوری نبود شکر خدا، بعدم یه چیزی هست بعضیا میان اینجا و یجوری از بالا میخوان با مردم شهر صحبت کنند که خوب خوششون نمیاد اما درحالت کلی اصلا جبهه نمیگیرن و وقتی عادی بگی زبانشونو متوجه نمیشی، فارسی باهات صحبت میکنن اصلا هم با غیر هم زبانشون بد برخورد نمیکنن مگر اینکه اون غیر هم زبان خودش حرف یا حرکت بدی بکنه