2777
2789
عنوان

ضربان قلب دوقلوها

| مشاهده متن کامل بحث + 14652 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم تنبلی شدید داشتم بعد از 4سال و 1سقط باز باردار شدم

ایشالا خودت و نی نی هات سالم باشین

برا منم دعا کنید

خدایا من نی نی سالم میخوام  ************ خدایا دل هیچ مادری رو نشکن ازت خواهش میکنم.
عزیززززرم بسلامتی ایشالا😍منم طبیعی دوقلو باردار شدم ولی عمرشون ب دنیا نبود😜😂 ایشالا نی نیات بسلا ...

متأسفم، چندهفته از دستشون دادین؟ 

من باز لکه بینی گرفتم خیلی میترسم 

متأسفم، چندهفته از دستشون دادین؟  من باز لکه بینی گرفتم خیلی میترسم

دیگ هشت هفتم تموم شده بود

اصلا نترس استرسم نداشته باش من هماتوم نداشتم شما مسئله ای نیست از هماتومه فقط استراحت کن عزیزم

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...
عزیزم اگه از طرف شوهرت بود جنسیت هاش یکی بودن ولی چون از طرف توئه جنسیتهاشون متفاوته ....و اینکه ۹۰ ...

عزیزم اگه تو خانواده شوهر دوقلو باشه مگه میشه ما هم دوقلو داشته باشیم؟ من شنیدم فقط از طرف خانواده زن میشه

عزیزم اگه تو خانواده شوهر دوقلو باشه مگه میشه ما هم دوقلو داشته باشیم؟ من شنیدم فقط از طرف خانواده ز ...

اره عزیزم بیشتر به خانواده ی زن ربط داره اگه تو خانواده ی شوهرتون باشه فقط به جنسیتشون مربوط میشه یعنی هر دو یه جنس میشن 

خدایا ممنونم ازت بابت همه ی مهربونی هات ومعجزه هات....مواظب دو قلوهام باش ❤
اره عزیزم بیشتر به خانواده ی زن ربط داره اگه تو خانواده ی شوهرتون باشه فقط به جنسیتشون مربوط میشه یع ...

ممنونم عزیزم....من از طرف خودم خاله ام دوقلو داشته از طرف شوهرم دوتا از خاله هاش و پسرخاله هاش