2777
2789
عنوان

باردارا بیاین

95 بازدید | 9 پست

خانوما کسی بوده وزنش تو بارداری زیر نمودار وزن نرمال باشه ولی وزن و رشد بچش خوب باشه و مشکلی نداشته باشه؟

من وزنم از نمودار پایینتره ولی خب دکتر و بهداشت هردو وقتی شکممو معاینه میکنن دقیقا میگن چندهفته م هست چرا اینجوریم پس؟چطور وزن وسن بچه درسته ولی وزنم زیاد نمیشه؟؟

👪

من برعکس شما خیلی اضاف وزن داشتم از اول بارداری تا الان ۱ کیلو ۶۰۰ کم کردم بعدش بامولتی فقط ۲۰۰ گرم اضاف کردم درصورتی ک رشد بچه وهمه چیش نرمال بود معمولا میگن بچه رشد خودشو میکنه مادر شاید ازش کم میشه

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
من برعکس شما خیلی اضاف وزن داشتم از اول بارداری تا الان ۱ کیلو ۶۰۰ کم کردم بعدش بامولتی فقط ۲۰۰ گرم ...

آها پس گوشت جون مارو میخورن این وروجکا😂اونجوری باشه من راضیم فقط میترسم اینو بشنوم ک رشد بچه کمه  بخاطر همون تو فکرم هی میگم چرا اینجوریه پس

👪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها پس گوشت جون مارو میخورن این وروجکا😂اونجوری باشه من راضیم فقط میترسم اینو بشنوم ک رشد بچه کمه&nb ...

ن بابا طبیعی

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
من ۳۴ هفته ام شش کیلو اضافه کردم فکر کنم کمه ولی بچم کاملا وزنش نرماله شکمم اصلا تیز نیست بچه تو پهل ...

من اضاف نکردم ولی شکمم زده بیرون😐😂

من تا ماه۵کلا ۳کیلو اضافه کرده بودم نی نی هم مشگل نداشت الانم که آخراشم ۸کیلو اضافه کردم و اتفاقا نی نی تپله رفتم سونو یه شانس خوب به ما رو آورده بعد زایمان زود برمیگردیم به سایز قبلی

من ۳۴ هفته ام شش کیلو اضافه کردم فکر کنم کمه ولی بچم کاملا وزنش نرماله شکمم اصلا تیز نیست بچه تو پهل ...

من یکم ورم دارم دکترم هی میگه بهت نمیخوره وزنت کم باشه من😑میگم خو رو ترازو داری میبینی دیگه😂

من شکمم همینجوری داره جلو میره اگه یکم پهلو داشتم فک کنم بهتربود تا الان ک فقط شکمه

👪
من تا ماه۵کلا ۳کیلو اضافه کرده بودم نی نی هم مشگل نداشت الانم که آخراشم ۸کیلو اضافه کردم و اتفاقا نی ...

منم الان تو۶ماهم کلا۲ونیم اضافه کردم پس اگه مشکلی نیست خداکنه همینجوری کم کم اضافه کنم احتیاجی به باشگاه و ورزش و رژیم نداشته باشم بعده زایمان😆

👪