2777
2789
عنوان

تخمک بی کیفیت😓

| مشاهده متن کامل بحث + 21908 بازدید | 36 پست
خواهش میکنم کسی اطلاعاتی داره بهم بگه.از دیروز زندگی ام کن فیکون شده.

سلام

واي دقيقا منم همينطور بودم، قشنگ ميفهممت..

يه مرتبه پانكچر شدم كلا پوچ بودن

سري بعد از ٤ تا كه گرفتن دوتاش دژنره و ٢ تاش بالغ كه باز جنين نشدن! 

گفتن ٣ ماه استراحت كن دوباره بيا

فقط قرص dhea رو گفتن روزي ٣ تا بخورم، مثل اينكه رو كيفيت و پوچ نشدن تاثير داره كه خيلي هم سخت پيدا كردم..

چاره اي نيست غير از صبر كردن

شما هم حتما بگير اگه دكتر ننوشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=105772711]وای برا من ۱ هست یعنط نیم حساب میکنن😭[/QUOTبستگی به آزمایشگاهت داره عزیزم. اگر آز ...

سلام خوبی منم ۱۹ تا فولیگولم فقط ۱۲ تا گرفتن اونم ۶ تا موند که اونم گفتن نابالغه من تنبلی تخمدان دارم اما هیچکس بهم نگفت تخمک اهدایی ۴ تا دکتر رفتم ۳ تا گفتن دوباره پانکچر یکی گفت طبیعی دارو پانکچر چی مصرف کرده بودی ؟الان شما چیکار کردی ؟

سلام خوبی منم ۱۹ تا فولیگولم فقط ۱۲ تا گرفتن اونم ۶ تا موند که اونم گفتن نابالغه من تنبلی تخمدان دار ...

سلام گلم.من این مدت سایت نبودم.من چند مدت دارو خوردم ولی متاسفانه خبری نشد. دکتر نرفتم دیگه،وقت نداشتم ،حالا قراره تابستون برا ادامه درمان یزد بریم اگر کرونا تموم بشه،حالا انشاله شما خوش خبر باشی🌸🍃

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
سلام واي دقيقا منم همينطور بودم، قشنگ ميفهممت.. يه مرتبه پانكچر شدم كلا پوچ بودن سري بعد از ٤ تا ...

سلام خوبی شما چیکار کردید تخمک کشی مجدد انجام‌دادید ؟شما تنبلی دارید ؟

سلام گلم.من این مدت سایت نبودم.من چند مدت دارو خوردم ولی متاسفانه خبری نشد. دکتر نرفتم دیگه،وقت نداش ...

کرونا حالا حالاها هست, بیخیال نشین وضعیت ذخیره و کیفیت میاد پایین تر. شده همه کاری رو ول کنین برین دنبال میکرو

عزیز غیر از اوابوست چیا میخورین؟ من یک ماه فرصت دارم برای تقویت قبل از تخمک کشی.

من دکتر رفتن رو تازه شروع کردم.دکتر برام اینوفولیک نوشته،انشاله شما نتیجه عالی بگیرین

نه گلم.نخوردم.هنوز قسمت ام نشده نینی

عزیزم توی تاپیک اصلی بچه ها خیلی فعالن و اطلاعات دارن هم از پرهیز غذایی هم مکملا. بیا اونجا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/164194/بارداری-با-میکرواینجکشن-icsi-سال-94?postId=144849442

من دکتر رفتن رو تازه شروع کردم.دکتر برام اینوفولیک نوشته،انشاله شما نتیجه عالی بگیرین

قربونت گلم همچنین خودت. ایشاللا یه دوقلوی ناز و خوشگل گیرمون بیاد عشق کنیم. بیا تو اون تاپیک بچه ها خیلی چیزای خوب گفتن

قربونت گلم همچنین خودت. ایشاللا یه دوقلوی ناز و خوشگل گیرمون بیاد عشق کنیم. بیا تو اون تاپیک بچه ها ...

ممنون عزیزم.انشاله

باشه حتما میام.ممنون🌸🍃