2777
2789
عنوان

دلخوری من از شوهرم☹️

1080 بازدید | 54 پست

خداروشکر زندگی خوبی دارم،شوهرمم خوبه از همه لحاظ ولی از یه سری اخلاقش واقعا بدم میاد با این ک چند بارم بهش گفتم میگه چشم ولی بازم تکرار میکنه،همین چند شب پیش ی ماشین لباسشویی گرفته دسته دوم ولی تمیز،فهمیدم نو نیس ولی اصلا ب روش نیاوردم با خودم گفتم همین ک خریده یعنی ب فکرم بوده دستش درد نکنه و کلی ازش تشکر کردم،یا هر چیزی ک برام بخره هر جا بشینه میگه یا هر کاری ک انجام بده مخصوصا جلوی خانوم دوستش!!!همش فکر میکنم داره منت میذاره و میخواد خودی نشون بده ب بقیه و.... 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه وقتایی سپاسگزاری بیش از حد نتیجه ی عکس میده و طرف خودشو خیلی دست بالا میگیره. تشکر خوبه ولی به هر حال اگه چیزی میخره برای زندگی و آرامش خودشم هست.منتی نیست.

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد...

میدونی گلم مردا با این کار مثلا میخوان مردبودن خودشون رو نشون بدن و به همه نشون بدن که من مردی هستم که مثلا برا زنم کم نمی ذارم

وگرنه ۱۰۰%قصد بدی نداره😊

یه نوشابه انرژی زا خریدم ۱۲هزارتومن الان سه روزه توالت نرفتم تا خوب جذب شه        لعنتییی😂😂😂😂😂😂

مستقیم که منت نذاشته شما هم حساس نباش اگه شخصیتش هم اینجوری باشه باز خوبه که برات کارهای مختلف انجام میده حالا میخواد عنوان کنه یه نکنه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

چند باری هم بهش گفتم ک اگ کاری واسم انجام میدی واسه زندگی مونه،دوس ندارم کسی بدونه چی داریم چی نداریم،چی کار میکنیم چی کار نمیکنیم،میگه باش راست میگی ولی دوباره کارشو میکنه،مثلا جلو دوستش و خانومش هی میگه رفتیم مسافرت چی خوردیم کجا رفتیم و..... این سری آخر ک اومده بودن دوباره داشت میگفت و من فقط نیگاش میکردم بعد ک اونا رفتن بهش گفتم از کارت خیلی ناراحتم و دیگ نمیخوام واسم چیزی بخری و کاری انجام بدی،جالبیش اینجاست ک جلوی اون خانوم خیلی شوخ طبعی میکنه باکلاس میشه خوش اخلاق میشه بیشتر ب اون نیگا میکنه و اصلا منو یادشم نمیاد بخدا اگ من صداش نکنم و جلو چشمش نباشم تو اون تایم فراموشم میکنه... 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

منو خیلی خیلی حساس کرده هم نسبت ب خودش هم نسبت ب اون خانوم،دو سال پیش ک حامله بود اون خانومه هر موقع ک میومدن یا میرفتیم خونشون براش لباس بچه و عروسک و شیشه و پستونک و... لوازم بچه میخرید وقتی هم ک اعتراض میکردم میگفت زن حامله دوس داره و خوشحال میشه،ولی وقتی ک پارسال من حامله شدم ب زور چند تا تیکه لباس خرید اونم همش با اصرار من بود ب من ک میرسید از قیمت همش میگفت.. 

سلام به نظر من یه کمبودی داره از طرف تو اینکارو میکنه میخواد خودشو ثابت کنه شاید احساس میکنه اگه جلو بقیه بگه از طرف اونا تشویق میشه بهش حس اقتدار میده سعی کن تو خونه اگه کاری میکنه یا چیزی میخره علاوه بر تشکری که میکنی از کلمات غرور آمیز و افتخار آمیز براش استفاده کنی مثل عزیزم تو همهه کاری از دستت برمیاد هیچ کاری نیس که بلدش نباشی .من واقعا بهت افتخار میکنم که مرد با صلابتی مثل تو تکیه گاهم واقعا کارای فنی ات عالیه و...........

از این حرفا همسرت نمیخواد منت بزاره فقط دوس داره ازش تعریف بشه و حس اقتدار کنه💪💪💪💪💪

اگه تو این حسشو تامین کنه دیگه بعید میدونم جلو بقیه بگه

ادامه داره... 

بذارید کامل بگم بعد جوابتون رو میدم

منو خیلی خیلی حساس کرده هم نسبت ب خودش هم نسبت ب اون خانوم،دو سال پیش ک حامله بود اون خانومه هر موقع ...

وقتی جلو خانوم دوست حرف میزنه یا چیزی براشون میخره ببین زن دوستش چطور برخورد میکنه که خوشش میاد پیش اونا بگه حتما زن سرزبون داره ؟

یه وقتایی سپاسگزاری بیش از حد نتیجه ی عکس میده و طرف خودشو خیلی دست بالا میگیره. تشکر خوبه ولی به هر ...

عزیزم ب نظر من همه چی بستگی به طرف داره هر آدمی یه اندازه ظرفیت داره یکی تا ازش تعریف میکنی جنبشو نداره زود خودشو گم میکنه یکیم محتاج تعرف شنیدن و تشویق شدنه همه رو نمیشه بایه چوب روند

پارسال بهش گفتم اگ زنتو زندگیتو دوس داری ول کن دوستت رو بذار خودمو خودت باشیم نزدیک ی ماه باهاش حرف زدم و گریه کردم تا قبول کرد،اونم فقط دو ماه تحمل کرد بعدش بهم گفت ۵۰ سالم اگ بگذره یه روزی میرم خونشون منم ترسیدم و دوباره ارتباط بینمون برقرار شد،اون خانومم نمیخوام توهین کنم ولی حجاب درستی نداره اصلا منم با حجاب محجبه نیستم دلی حد و حدود خودمو جلو نامحرم حفظ میکنم،همش فکرای ناجور میاد تو سرم دارم دیوونه میشم،من ب خاطر شوهرم و زندگیم از خانوادمو فامیلام گذشتم چون اختلاف شدید داشتیم و مقصر اونا بودن منم الان تنهای تنهام،خانواده ای ندارم ک بهشون تیکه کنم...وقتی یاد کار های شوهرم میفتم ناخودآگاه ازش سرد میشم نمیدونم چیکار کنم خسته شدم