2777
2789
عنوان

لعنت به زایمان طبیعی و سز

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 68 پست

اگه تو بیمارستان خصوصی خوب ودکتر خوب سزارین کنی خیلی عالیه

من جزء ترسوترین آدمهایی هستم که از آمپول هم وحشت دارم. زایمان اولم سزارین شدم بعدش درد هم نداشتم . نه فقط من بلکه خانومایی که اونروز باهم زایمان کردیم مثل من، شیک زایمان کردن

به امید آرامش داشتن همه آدمهای دنیا
وااای چه عمل سختی بوده .‌😨😨😨

خیلی

الان فکر می‌کنم چطور اون همه سختی رو گذروندم یه جوری می‌شم. هنوزم درد خفیف دارم و ضعف عمومی. جونم درد می‌کنه

هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیفهمم وقتی هواپیما هست مردم چرا اصرار دارن با شتر برن مسافرت ، خب زایمان طبیعی خیلییی سخته ، این دردهارو اون آقایون مسئول کوفتی که قانون اجبار زایمان طبیعی میزارن نمیفهمن که ، بابا گناه داریم ماااا ، مدام هم میگن همه چی طبیعیش خووبه !!!!!! پس شما کلا دندونپزشکی هم نرو بزار به شیوه ی طبیعی بپوسه بریزه ، هی میگن قدیم کجا سزارین بود ، خب اگر بود که مادربزرگهای طفلکی ما اینقدر درد نمیکشیدن اینقدر بچه عقب افتاده نمیزاییدن ، من مادربزرگ خودم افتادگی شدید رحم داشت طفلک چقدر درد میکشید تا عمل کرد ، خاک تو سرشون که اجباری کردن زایمان طبیعی رو 

تا هم میگی یه سری میگن تمام دنیا طبیعی زایمان میکنن ، خب به درک ، تمام دنیادلشون میخواد هفت تا بچه داشته باشن چون امکانات دارن نمیتونن ۷ بار سزارین کنن ، ما چی ؟!خودمونو بکشیم خرج دوتا رو بتونیم بدیم 

اه اه اه عصبی شدمااااا ، گل گاو زبون لطفااا 😂😂

اگه تو بیمارستان خصوصی خوب ودکتر خوب سزارین کنی خیلی عالیه من جزء ترسوترین آدمهایی هستم که از آمپول ...

ینی بعدشم‌جای بخیه ها درد نداشت؟؟

وقتی بیحس بودین ب شکم فشار اوردن،،؟؟

برا سلامتی نی نی ی صلوات مهمونم کن فداتشم🥰

طبیعیه خیلی بده. دردش مثل اینه که خنجر بزن تو کمرت و هی بپیچونن اون تو و در نیارن. 

سزارین ماهه. گله. عشقه. 

من زایمان اولم طبیعی بود.‌دوم سزارین. 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خیلی الان فکر می‌کنم چطور اون همه سختی رو گذروندم یه جوری می‌شم. هنوزم درد خفیف دارم و ضعف عمومی. ج ...

بازم خداروشکر ک بخیر گذشته ازین ب بعد دیگه خیلی مراقب خودت باش.. بعدشم ب نظر من چشم و نظر بوده.. برا خودت یه خروسی چیزی قربونی میکردی عمل ب این سختی رو پشت سر گذاشتی

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل
اگه تو بیمارستان خصوصی خوب ودکتر خوب سزارین کنی خیلی عالیه من جزء ترسوترین آدمهایی هستم که از آمپول ...

آره واقعا 

پرستار اومد شوهرمو بیرون کرد  گفت آبمیوه بهت میدم بخور میخوام از تخت بیارمت پایین سرت گیج نره ، از ایستگاه پرستاری صداش کردن گفت دوباره برمیگردم ، رفت ، منم پاشدم نشستم دیدم خوبم راه افتادم دنبالش ، توی راهرو شوهرم و پرستاره تو سر زنون میومدن دعوا میکردن چرا راه افتادی ؟ گفتم من خوبم خودتون برید آبمیوه بخورید . خونه هم اومدم همه کارای خودمو خونه رو خودم کردم ، فقط زود خسته میشدم وسط همه کارا دراز میکشیدم 😂😂😂

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا
من نمیفهمم وقتی هواپیما هست مردم چرا اصرار دارن با شتر برن مسافرت ، خب زایمان طبیعی خیلییی سخته ، ای ...

هزاران لایک 

زایمان طبیعیشون هم با ما فرق داره 

خدای تکرار کلیشه هاییم ما ، سزارین خوب نیست !!! چرا خوب نیست ؟ عوارضش از طبیعی بیشتره یعنی ؟

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا
ینی بعدشم‌جای بخیه ها درد نداشت؟؟ وقتی بیحس بودین ب شکم فشار اوردن،،؟؟

به خدا درد نداشت ، فدای دستای دکترم بشم ، جوری بخیه زده بود صاف وایسادم وقتی از تخت اومدم پایین ، راحت هم راه رفتم . دولا راست میشدم شلوار دکمه دار پوشیدم از بیمارستان اومدم بیرون ، شوهرم میگفت یکم دولا راه برو کسی بهت تنه نزنه یه موقع 

ینی بعدشم‌جای بخیه ها درد نداشت؟؟ وقتی بیحس بودین ب شکم فشار اوردن،،؟؟

نه من قبل از عمل دایم میگفتم پمپ دردمیخوام میگفتن پمپ درد واسه چی درد نداره . منم فکر میکردم اونا جلاد هستن .نگو واقعا درد نداشت. دو ساعت بعدعمل اومدن گفتن پاشو سوند رو دربیاریم راه برو نفخ شکمت کم بشه  چون شنیده بودم درد داره. اما یه پرستار اومد گفت اگه درد داشتی بخواب. آروم بلند شدم و راه میرفتم اصلا انگارنه انگار شکم من پاره پاره بوده. 

من بیهوش بودم .نمیدونم تو اتاق عمل فشار دادن یا نه.بعدعمل وقتی به هوش بودم شکم منو فشار ندادن گفتن هرچقدر تونستی به پشت بخواب و همون طور که کف پاهات رو به تخت فشاز میدی کمرت رو بلند کن

آره واقعا  پرستار اومد شوهرمو بیرون کرد  گفت آبمیوه بهت میدم بخور میخوام از تخت بیارمت پا ...

به من که پرستار اومد گفت پاشو راه برو هرچقدر درتوانته راه برو .تا هم خون اضافه بیاد بیرون هم نفخ و اون گازی که زدن کم بشه

هزاران لایک  زایمان طبیعیشون هم با ما فرق داره  خدای تکرار کلیشه هاییم ما ، سزارین خوب ن ...

نه بابا ، چه عوارضی ، ضعیف باشیم توی هر دو مدل به فنا میریم ، همش به جثه و بدن فرد ربط داره ، اونی که طبیعی راحت زاییده سزارین هم میکرد راحت بود قطعا ، من و دو تا خواهرام سزارینی به دنیا اومدیم ، اونم سی سال پیش ، من هر جا نشستم گفتم فرقی نداره یه سری کارشناس تحلیل مسایل خشتک آدم بهم گفتن نههه فقطط طبیعی بیار چون بچه های طبیعی باهوشن و سلامت ترن و فلان ، منم با لبخند به طرف میگفتم خب من سزارینی به دنیا اومدم و جالبه که سریع خودمو با بچه هوی الواط اونا مقایسه کردم تا دیگه دخالت نکنن ، هوش همش ژنتیک و مدل تربیته ، عوارض هم والا مامان من با سه تا سزارین گوش شیطون کر خیلیییی سرحال تر از خاله و مادرشوهر و عمه هامه !