2777
2789
عنوان

لعنت به زایمان طبیعی و سز

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 68 پست
من که سز کردم بعد زایمانم وحشتناک بود.واقعا درد داشتم‌.از شانسم شکممو خوب فشار نداده بودن موقع بیهوش ...

اخ اخ تو طبیعی آدم میمیره چ برسه به سز میفهمم چی میگی 

خدایا شکرت تنهام نزار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو هفته پیش عمل دیسک کمر انجام دادم تازه فهمیدم عمل سخت و درد یعنی چی کافر نبیند و مومن نشنود زایم ...

الان بهتری الحمدلله؟؟

چی شد ک جراحی کردی.. پاره شده بود دیسکت

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل
الان بهتری الحمدلله؟؟ چی شد ک جراحی کردی.. پاره شده بود دیسکت

قربونت شکر خوبم. بخیمو دیروز کشیدم.

مهره‌ام لغزندگی داشت. زده بود دو تا از  دیسکا رو پاره کرده بود. مهره‌امو با پیچ فیکس کردن دیسکمم تعویض کردن

هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن.

من سزارین کردم بعد از ظهر از بیمارستان اومدم خونه یه دوش گرفتم استراحت کردم بعد آرایش کردم شب کلی مهمون دعوت کرده بودم اصلا معلوم نبود زاییدم

خدا خیلی واضح دیده میشه😊و خیلی معلومه که صدامو میشنوه😃کاش ادم باشم😀
زیرمیزی میدم ب دکترن

میدونی من سر زایمان اولم چون کیسه آبم ترکید تو هفته ی ۳۵ چهار پنج تا بیمارستان چرخیدیم، هیچ کدوم ان آی سیو خالی نداشتن، ناچارا از بیمارستان خاتم زنگ زدن ب الغدیر اونجا برام رزرو کردن، دو بار تو تتاق  عمل بی حسی زدن دفعه ی دوم تو بریدن لایه ی اول شکم متوجه شدن سر نشدم چون چنان عربده ای زدم ک پشت در اتاق عمل همسرمو خانوادم شنیدن صدامو و بعد ناچارا بیهوش کردن

قربونت شکر خوبم. بخیمو دیروز کشیدم. مهره‌ام لغزندگی داشت. زده بود دو تا از  دیسکا رو پاره کرده ...

وااای چه عمل سختی بوده .‌😨😨😨

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل
میدونی من سر زایمان اولم چون کیسه آبم ترکید تو هفته ی ۳۵ چهار پنج تا بیمارستان چرخیدیم، هیچ کدوم ان ...

وااای فقط بیهوشی

عزیزم چرا وقتی ادم بیحسه ب شکمش فشار نمیارن؟؟

میزادن بعد ک ادم داغون میشه واقعا

برا سلامتی نی نی ی صلوات مهمونم کن فداتشم🥰

سزارین کجاش درد داره ؟ 

من ۱۰ دقیقه درد داشتم کلا ، اونم وقتی رسیدم خونه به خاطر مسیر طولانی بود ، و اینکه حساس و کم طاقت شده بودم به خاطر بیهوشی ، این اصلا قابل مقایسه با پریود هم نبود  

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا