2777
2789
عنوان

بی احترامی مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 42 پست
خب چرا دم دست میذاری اصن چرا پول نقد تو خونه نگه میداری. بهش بگو مامان اگه پول خواستی به خودم بگو به ...

پول نشد چیز دیگ میدزده اصلا اون احمق چقدسبکه ک میاد پول میدزده👋

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پول نشد چیز دیگ میدزده اصلا اون احمق چقدسبکه ک میاد پول میدزده👋

این آدما فک میکنن چون مال پسرشونه هیچ اشکالی نداره بردارن ازش. کلا وقتی رک بهش بگه چیزی خواستی به خودم بگو دیگه طرف باید عقلش برسه

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

شوهرم شغلش آزاده  پول نقد میاره که قصد وامو ازشون جمع کنم آخرماه بده واسه قسط ماباخونواده شوهرم زندگی میکنیم وقتیم خوابم درو قفل میکنم بازمیاد درمیزنه من برمیگردم دراز میکشم خودش میاد پول میبره بعدم میگه پولا پسرم کو هیچی پیدا نمیکنه میره سراغ کمدم

اینجوریشو دیگه نه دیده بودم نه شنیده بودم 

این دفعه بهش بگو به کجا چنین شتابان؟؟؟؟

من بودم دق کشش میکردم زنیکه رو 

یعنی چی واقعا اعصابم خورد شد چرا عروس های نی نی سایت اینقدر خودشون میزنن به مظلومی اههههه

و خدایی که به شدت کافیییییست❤
شوهرم شغلش آزاده  پول نقد میاره که قصد وامو ازشون جمع کنم آخرماه بده واسه قسط ماباخونواده شوهرم ...

خودش را محق میدونه پس کاریش نمیشه کرد مگر اینکه شوهرت پولها را بریزه به کارت و پول نقد نیاره

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

خب پول نقد نگه ندار

عزیزم وقتی جایی قفل کنی و کلید روش باشه فرقی با قفل نبودن نداره

یه جایی قایم کن

حرفی که میزنم بده ولی میبینی از پس اون و شوهرت برنمیای یه جای مخفی درست کن یا حساب مخفی یا حتی خونه مادرت ببر یه بخشی از پولو روزانه بردار یواشکی

شوهرتم گفت کو بگو من خواب بودم مادرت برده

رو مسخرگی پیشه کن و مطربی آموز، صد سال اگر درس بخوانی همه هیچ است   

این آدما فک میکنن چون مال پسرشونه هیچ اشکالی نداره بردارن ازش. کلا وقتی رک بهش بگه چیزی خواستی به خو ...

من اعصاب ندارم شوهرمو ب سیخ میکشونمش ننش از این لطا کنه

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪