سلام
من ادم جنجالی نیستم اصلا هم اهل شلوغ بازی و تاپیک زدن واسه هرچیزی یا پربازدید شدن و این حرفای رایج سایت نیستم...فقط ی حرفی تو گلوم گیر کرده خواستم بگم چون مخاطبم مسئولین سایت و نی نی یارها هستن تاپیکمو قفل میکنم نی نی یار رو تگ میکنم که فقط مخاطبش ببینه... تو روخدا این چه وضعشه؟؟ چییییکار دارید میکنید تو سایت؟؟؟😑😑😑روز اول یکم طبیعیه بلاخره مشکل پیش میاد روز دوم باز میشه گفت مشکل کامل رفع نشده.. اما اخه ۳ روووووز برای مشکل ی سایتی با این همه کاربر قطع بشه والا فقط از اتفاقای که اینجا میافته 😧😧۳ روزه این سایت تو تایم مشخصی قطعه بدون هیچ توضیحی یا حتی عذرخواهی از این همه کاربر که سایت رو سرپا نگه داشتن. .. کاربرا هم بیچاره ها از ترس ترکیدن جرات نمیکنن صداشون دربیاد ولی دیگه نکنید بابا...نکنید تو روخدا...اخه هسته ی اتم هم میخواستین بشکافین اینقد طول نمیکشید...اینجا برای شما ی سایت معمولی شاید باشه خیلیا اینجا از هرگوشه ای اومدن دارن با ادمایی که باهاشون دوستی واقعی دارن زندگی واقعی میکنن...هدف های مهم و واقعی میذارن...برنامه میچینن...انگیزه میگیرن و به زندگی برمیگردن...شما هروقت دلتون میخواد میزنید قطع میکنید؟؟اصن بگید یک هفته سایت مشکل داره مردم حساب کار خودشونو بکنن...
نمیدونم بعد این تاپیک بترکم یا نه ولی مهم نیست ترجیح دادم جایی که امکانشو دارم حرف بزنم حداقل...امیدوارم امروز ساعت ۳ بازم قطع نشه😄😄
@نی_نی_یار_3
@نی_نی_یار_5