2777
2789

ایوای نه هه ژانومه 802عالیه

اگه هم بازم خواستی بخری دست دوم بخر حتما جدیدا بدرد نمیخورن اصلا

ب مادر بزرگم گفتم:تاحالا بابا بزرگ برات گل گرفته          گفت :تمام پیراهن های ک برام خریده گلدار بودن    ب همین سادگی مثبت فکر کنیم    با دلهای پاکتون برای کسایی ک بخاطر جهاز و خونه هنوز نرفتن خونشون دعا کنین و صلوات بفرستین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید شما ۸۰۲ دارید؟

اره عزیزم 

ب مادر بزرگم گفتم:تاحالا بابا بزرگ برات گل گرفته          گفت :تمام پیراهن های ک برام خریده گلدار بودن    ب همین سادگی مثبت فکر کنیم    با دلهای پاکتون برای کسایی ک بخاطر جهاز و خونه هنوز نرفتن خونشون دعا کنین و صلوات بفرستین

من اصلا بلد نیستم از امکانات چرخم استفاده کنم فقط از ژتون ها 

الان نارک دوزی گلدوزی. همه چی داره ولی من نمیتونم  بلد نیستم چیکار کنم کجا یاد بگیرم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
شما از همه چیزش سر درمیاری؟ من بلد نیستم از خیلی چیزاش استفاده کنم  چطور یاد بگیرم

اره عزیزم بگو کجا مشکل داری تا بگم 

ساکن کجایین؟

اره عزیزم بگو کجا مشکل داری تا بگم  ساکن کجایین؟

اهواز

والله خیلی جاها

مثلا پارچه کشی بخوام بدوزم همش جمع میشه نمیدونم چیکارش کنم 

یا سر دوزی نمیتونم 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
اهواز والله خیلی جاها مثلا پارچه کشی بخوام بدوزم همش جمع میشه نمیدونم چیکارش کنم  یا سر دوزی ...

پارچه کشی هم پایه فرق داره هم سوزن مخصوص باید بخری

زیگزاگ هم باید تنظیمشو بلد داشی و بدونی چجوری بدوزی