2777
2789
عنوان

بنظرتون خیانت رو باید بخشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 26 پست

من ۵ ماهه باردار بودم خیانت دیدم ؛ عاشقانه شوهرمو میپرستیدم ولی تمام اون عشق شد نفرت و هنوزم بندرت شرایطی پیش میاد ک حس دوس داشتن بهش داشته باشم . با شک و بی اعتمادی دارم زندگی میکنم و خیلیم سخته . ولی اینم میدونم تو طلاق چیزی نیست . از کجا معلوم مرد بعدی هم همین آش و همین کاسه نباشه . الان رو اهداف زندگی خودم متمرکزم . تو زندگی اونم کنکاش نمیکنم .مطمئنم یه روز خوب میاد ..‌‌‌

ز گیتی دو کس را سپاس ؛ یکی حد شناس ... دیگری حق شناس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من مر ی ک یکبار خیانتم بکنه اصلا قابل اعتماد نیست و هیچ توضیح و توجیحی برام قابل قبول نیست ک مثلا تو ب من کم محلی کردی باعث شد من بهت خیانت کنم... از این جور توجیحا ک فرد خائن میگه من خودم با کسی ک خیانت کنه نمیتونم زندگی کنم فقطم بخاطر خودم چون فکر اینکه مدام دلهره و استرس اینو داشته بلشم ک کجا رفت چکار کرد ... نمیتونم تحمل کنم و از اون مهمتر ادم بی ارزش و بی لیقات رو کنار خودم نگه نمیدارم

شوهر من دست بزن داره و در دنیا هر آزاری بگی داره با همه چیش ساختم اما فقط چپ به کسی نگاه کنه فقط درحد نگاه یک لحظه نمی مونم باهاش چون کسی که نگاهش دنبال دیگریه یعنی دوست نداره وتمام باراول و آخرم نداره اما باز بستگی داره چی برای شما در اولویت ممکنه شما برعکس من باشی خیانت ببخشی کتک رو نه.اما من باشم ثانیه ای باهاش نمی مونم.

نه. نه. نه. نه. بله حتماً

آخه خواهر من مردی که چندین بار خیانت کرده، چه تضمینی وجود داره که دیگه این کارو نکنه؟ اگه بار اول باشه، آدم میگه شاید اشتباه کرده و پشیمونه، ولی کسی که پشیمون نیست، زندگی باهاش فایده نداره

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

خیانت دوباره تکرار بشه حالا چند باره هم نه 

ارزشش و به هیچ عنوان نداره اونم بخشش یکبار برای خیانت در حد اس ام اس 

خیانت جنسی رو من یه ساعت هم نمیبخشم حتی یک ساعت هم تو صورت خائنی که هوس جلوی عقلش و میگیره و با حیووون تفاوتی نداره قابل بخشش نیست 

.......

من خودم خیانت رو خط قرمز ی رابطه میدونم شاید خیلی ها بگن نه عاشقیم و بچه داریم و ....ولی من تحمل هرچیزی رو دارم جز این مهم نیست برام وضع زندگیم تو اون لحظه چی باشه فقط میرم 

ببین عزیزم بستگی داره.بچه که اصلاااااااا نیار تو این شرایط.درمورد خیانت باید علتشو فهمید و با توجه ب اون تصمیم گرفت .حتما برید مشادره که تو بهزیستی رایگانه.ومشاور بهترین کمکو بهت میکنه اگه قابل درست شدن باشه  و میبخشی زندگی رو ادامه میدی و بعد از اطمینان از دوام زندگی بچه دار میشی ولژ نه اگه طرف درست بشو نبود و دلیلی جز هرزگی واسه کارش نداشت دیگه طلاق بگیر