2777
2789
عنوان

بنظرتون خیانت رو باید بخشید؟

265 بازدید | 26 پست

خصوصا اگه چندین بار تکرار بشه؟

بنظرتون زندگی با این مرد فایده داره؟میتونین دوسش داشته باشین بازم؟میتونین جرئت کنین به بچه داشتن فک کنین؟

اگه شرایطشو داشته باشین به طلاق فکرمیکنین؟

به جوابهاتون فک کنین بعد بنویسین.نظر و عقیده شما برای من خیلی مهمه.فقط دلمو نشکنین

بخاطر آواره نشدن بچه ها بله میشه

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیتونم:(

ی ضرب المثل خارجی هس ک میگه:                                 😏    car  not  R  😏                                      یعنی: "کار که عار نیست"                                                          خارج نرفتید ک بدونید 

نه .خیانت قابل بخشش نیست . شرایطشو داری جدا شو عمرتو زندگیتو کنار یه خائن تباه نکن . 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

خیانتو نباید بخشید باید ریشه یابی کرد اگه دلیلش تو خودته ببخش و خودتو اصلاح کن وگرنه یه تیپا خرجشه بزن و والسلام

تا چشم کار می کند صحنه ایست خالی از تو کاش می دانستی چقدر خوب بازی می کنی نقش نبودنت را
نبخشیدنت اونقدی هست که نخوای ادامه بدی؟

بله ، به نظر من تنها چیزی رو که نمیشه تو زندگی مشترک ازش چشم پوشی کرد خیانته . 

دانلود نمونه سوالات استخدامی و پروژه های دانشجویی و ....  http://file-marketing.blog.ir