2777
2789
عنوان

پسرم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 41 پست
قربونت برم برا اولین بار به کمکت تونستم بیرون برم😍باورت میشه من الان هفت سال بود تنهایی حتی از پله ...

دیروز قفل شد نی نی سایت نتونستم جوابتو بدم خداروشکرررررررررررررر که. حرفم تونست روت تاثییر بزاره و خداروشکر هم گل پسرت خوب شد و مرسی ازت که دعام کردی .همیشه زن زرنگی باش مردا زن زرنگو بیشتر طالبشن. مرد باش برای خودت. ولی امروز هم من حالم بده پریود شدم 😥😥 3 روز هم جلو انداختم عکس رنگی هم رفتم مشکلی نداشتم کلا خودم مشکلی ندارم ولی شوهرم یه کم کم تحرکی اسپرم داره حالم خیلی بده نشدممممم باااز

خدایا عاشقتم
دیروز قفل شد نی نی سایت نتونستم جوابتو بدم خداروشکرررررررررررررر که. حرفم تونست روت تاثییر بزاره و خ ...

الهی بمیرم که حالت خوب نیست.....اخرشو متوجه نشدم چی نشدی؟

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیروز قفل شد نی نی سایت نتونستم جوابتو بدم خداروشکرررررررررررررر که. حرفم تونست روت تاثییر بزاره و خ ...

امضاتو دیدم متوجه شدم عزیزم انشاالله ماه بعد میای تاپیک میزنی و مژده بارداریتو میدی منم واست دعا میکنم

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
خدا نکنه دختر اینجوری نگو اخرشو گفتم شوهرم کم تحرکی اسپرم داره این ماه هم باردار نشدم 

چند وقته اقدامی

فدات بشم منننن مرسی ازت واقعا ناامیدم 

هیچ وقت نا امید نشو خدا بزرگه مثبت فک کن قربونت بشم من دلم روشن به خدا دلت پاکه خدا کمکت میکنه

اوه من فک کردم چند ساله اینترنت نیست که سریع بگیره  دکتر چی گفت مشکل شوهرت با چی حل میشه 

هیچ وقت نا امید نشو خدا بزرگه مثبت فک کن قربونت بشم من دلم روشن به خدا دلت پاکه خدا کمکت میکنه

چشم عزیزدلم چشمم مثبت فکر میکنم . امروز وقت دکتر واسه شوهرم گرفتم خودمم هیچیم نیستا ولی دگترمو عوض کردم فردا برم یه دکتر دیگه

خدایا عاشقتم
چشم عزیزدلم چشمم مثبت فکر میکنم . امروز وقت دکتر واسه شوهرم گرفتم خودمم هیچیم نیستا ولی دگترمو عوض ک ...

انشااله که نیجه خوب میشه بیصبرانه منتظرم که خدا فندق خوشگل بهت بده عکسشو برام بفرستی😍😍😍😍