پسرم نه ماهشه دو روزه بد جور سرفه میکنه شوهرمم نیست به همسایمون گفتم از دارو خونه پرسیده بود شربت ایورا بهش داده بود از دیشب به میدم زیاد فرق نکرده البته چند روز پیش یه دونه گردو اسیاب کردم با پنیر قاطی کردم بهش دادم به نظرتون از اونه ینی ممکنه حساسیت باشه؟؟؟
روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
عزیزم بچه کوچیکه باید ببری دکتر مگه میشه دارو سر از خود بدی؟بعدم گردو برا سرماخوردگی بده.چندتا دونه بادوم بزار توی یه قوری استیل بزار بجوشه آبشو بده بخوره .بادوماشو آسیاب کن نرم بشه بده بخوره .دانه به (میوه به )برا ماها خوبه اما این بچه س نمیدونم خوب باشه یا نه .بادومم چون به 6 ماهه میدن میگم بهش بده .اما اول از همه ببر دکترررررررر
صعود از گروه بنفش به زرد با سرگروه @فندوق_فسقلی گروه بامدادخمار وزن اولیه 78.900 وزنالان 73.500 وزن هدف 56 ما میتوااانیم ....میشه واسه حاجتم صلوات بفرستید؟؟؟؟(سلامتی یه بی گناه ) .......دیکه واسه سلامتیش صلوات نفرستید....لطف کنید واسه شادی روحش یه فاتحه بخونید.....
خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
قربونت برم برا اولین بار به کمکت تونستم بیرون برم😍باورت میشه من الان هفت سال بود تنهایی حتی از پله ها ساختمونمونم پایین نرفته بودم!!!یکم سخت بود بخدا رفتنی داشتم میلرزیدم ولی برگشتنی راحت بود حتی یه سرلاکم توراه برا پسرم خریدم🤭دکتر گفت یه سرماخوردگی کوچیکی بهش دو تا شربت داد یه اسپری برا دماغش خدا هرچی میخوای بهت بده کلی دعات کردم ....چند نفر اینجا گفتن برو ولی تو بایه حالت لوتی وار که نوشته بودی روم تاثیر گذاشت 😂وگرنه من تا الان نشته بودم داشتم گریه میکردم😘😘😘
روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞