2777
2789
عنوان

پسرم😭😭

877 بازدید | 41 پست

پسرم  نه ماهشه دو روزه بد جور سرفه میکنه شوهرمم نیست به همسایمون گفتم از دارو خونه پرسیده بود شربت ایورا بهش داده بود از دیشب به میدم زیاد فرق نکرده البته چند روز پیش یه دونه گردو اسیاب کردم با پنیر قاطی کردم بهش دادم به نظرتون از اونه ینی ممکنه حساسیت باشه؟؟؟ 

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دکتر اعتقادی نداری؟

شوهرم نیست بیرون شهره تو خونه تنهام 😭

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

عزیزم ویروس جدید اومده. امیدوارم اون نگرفته باشه وگرنه بستری میکنن. تمام بچه های فامیل ما گرفتن

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

خوب عزیزم ادم تنها باشه دکتر نمیره؟من پسرمو اکثرا تنها میبرم دکتر چون همسرم خیلی ماموریت میرفت.چرااینقدر وابسته مرد میشین اخه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
اره از گردو ادم بزرگ میخوره به سرفه میوفته چ برسه به بجه

چیکارش کنم الان شوهرم دو روز دیگه میاد منم جایی رو نمیشناسم اینجا چی بهش بدم خوب بشه😭😭😭

شوهرم نیست بیرون شهره تو خونه تنهام 😭

روی سینه اش رو با گردنش رو با روغن زیتون گرم شده ماساژ بده با دستمال گرم روش رو بپوشون این برا سرماخوردگی خوبه

البته اگه حساسیت نباشع

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
خب نباشه با همون همسایه برو اگه تنها نمیتونی شما که شوهرت همیشه پیشت نیست باید قوی باشی خودتو کارات ...

دفعه اوله تنهام میزاره اینم مجبور شد از شانسم