2777
2789

دوستان میخوام نظرتونو راجب این رفتار خانوادم بدونم و اینکه آیا حق دارم ناراحت باشم؟چه عکسالعملی نشون بدم؟

ما دوتا خواهریم و دوتا برادر، خوهر بزرگم حدود 12 سال پیش ازدواج کرد چند سال بعدشم من ازدواج کردم، اوایل ازدواجم هیچی نداشتیم خانواده ها هم در حد یه جهاز معمولی و به عروسی کمک کردن، کادوهای عروسیمونم اندازه پول پیش خونمونم نشد

خلاصه چون هردومون تحصیل کرده بودیم به مرور پیشرفت کردیم، خونه و ماشین و سفر خارج و.... خلاصه اوضامون خوب شد

تا اینکه چند ساله پیش خواهرم یهو بدون پیش زمینه گفت میخوام جدا بشم، با دوتا بچه، کوتا هم نمیومد، خلاصه بابام گفت باشه بیا پیشه خودمون(خونشون دو طبقه است) که روزا میری سر کار بچه ها پیش ما باشن که خواهرم قبول نکرد گفت میخوام مستقل باشم، همون موقع ها بابام یه آپارتمان خریده بود دست مستاجر بود که با خواهرم گفت پس برو اونجا خواهرم قبول کرد، بعدش خواهرم گفت من رفت آمد میکنم ماشین لازم  دارم که بابام ماشینه خودشو داد بهش، اینو بگم بالای من بازنشسته است و دوتا برادر مجرد دارم که یکیشون وقت ازدواجشه دیگه یکیشم مدرسه میره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرمم  کارش خوبه درآمدشم اوکیه (کار شخصی داره) ولی حاضر نیست زیاد کار کنه که خودش مستقل بشه فقط عصرا سه چهار ساعت میره سر کار، الان شش سال گذشته تا یکم پس انداز میکنه میره دکوراسیون خونه عوض میکنه یا سفر آنچنانی میره ، یه بار بابام بهش گفت من دوتا بچه مجرد دارم ماشین واسه خودت ولی خونه رو پس بده که قهر کرد و گفت باشه ولی قطع رابطه میکنم باهاتون، که بابام گفت باشه بمون

مامانم خیلی ازش حمایت میکنه مثلا اول مهر میشه واسه داداشم خرید میکنن واسه بچه های خواهرمم کله خریداشو مبکنن، پوله کلاساشونو میدن

همیشه همینجوره 

کسی که تلاش می‌کنه به جایی میرسه بعد پدر و مادر بچه های دیگشون رو با اون مقایسه می‌کنن و خودشون به اونها اینقدر میرسن که از اون که تلاش کرده کم نیاره

اطراف من که اینجوریه

هر ماه سفر میرن اکیپی و بچه ها رو میزاره پیش مامانم اینا ولی مامانم نمی زاره بابام بفهمه الکی میگه مریضه خونس، هر دفعه با یکی دوست میشه ولی میگه ازدواج نمیکنم

حالا من از اینجا ناراحت میشم که بابام همیشه میگه واسه پسرام باید آپارتمان بخرم به نام خودشون، به خواهرمم که اون خونه و ماشینو داد، کلا تو چهار تا بچه فقط انگار من آدم نیست

ما هم تو مقیاس خودمون نیاز مالی داریم مثلا چند وقت پیش می خواستیم ماشین عوض کنیم ولی 100 تومن کم داشتیم مجبور شدیم صبر کنیم، ولی خواهرم تازگی یه عمل زیبایی کرده 30 تومن هزینش شد