2777
2789

ممنون میشم تجربیاتتون رو به من بگین حسااابی نا امید شدم 8 ماهه توی اقدامم ولی هر بار با پریود شدن دنیا روی سرم خراب میشه، تازه این ماه که 20 روز هم عقب انداختم یه هفته س آمپول زدم هنوز پریود نشدم. 

خدایا بابت هدیه گرانبهات ازت ممنونم،پسر عسلم بیصبرانه من و بابا منتظریم دستای کوچیکت رو بگیریم

مــــــــــن با مصرف یه ماه دارو همون ماه باردار شدم ..با اینکه تخمدان هام تنبلللللل تنبللل بودن شدیدد

شــوهـرم تنهـا آرامـشه زنـدگیمه 💏                          ماشاء الله لا قوة الا بالله العلی العظیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 

دارو میخوردم و آمپول میزدم ۹ ماه نشد دیگه نخوردم چون بالاخره عوارض داره

یه سال و ۴ ماه اقدام بودم تا خودش بدون دارو شد

ولی اصلا مثل شما خودمو نباختم یه ذره هم وقتی پریود میشدم ناراحت نمیشدم🤨🤔

منم هشت ماه اقدام بودم نشدم مث تو امپول میزدم بعد ده روز پریود میشدم اما واقعااا میشی فقط امید داشته باش یه ماه بیخیال باش همون ماه میشی مث من

شــوهـرم تنهـا آرامـشه زنـدگیمه 💏                          ماشاء الله لا قوة الا بالله العلی العظیم

تنبلی تخمدان فقط صبر و حوصله میخواد

وقتی که اصلا بهش فکر نکنی اتفاق میوفته

مهم ترین عامل کاهش وزنه

مصرف متفورمین هم خیلی کمک میکنه البته با نظر پزشک

منم ۲سال درگیر اقدام بودم

لاپراسکوپی و آی یو آی انجام دادم بی نتیجه

دکتر میگفت فقط ای وی اف جواب میده خیلی نا امید بودم و دلم نمیخواست برم

خدارو شکر با کاهش وزن دکترمو عوض کردم بهم فقط یک دوره کلومیفن و ۲ واحد گونال اف داد و نتیجه گرفتم

البته بنظرم نزدیکی منظم هم خیلی نقش داره وقتی داروی محرک میخوری

نوعش رو نمیدونم

ولی معمولا یادمه یکی دوتا کیست داشتم همیشه هی درمان میکردم باز به وحود میومد, البته از وقتی اقدام بودم شیش هفت ماه دیگه کیست بهم نزدم

منم یکسال و دوماه اقدام بودم الانم هفته 14 بارداری ام, سال 96 هم شیش هفت ماه اقدام بودم هر دو هم سالم بودیم شکر خدا

طول میکشه عزیزم نگران نباش صبوری کن, سخته خودمم کشیدم میدونم

خدای مهربونم ممنونم بابت نی نی که تو دلم کاشتی دل همه منتظرا رو شاد کن   
من..دختره نازمم الان تو دلمه❤❤❤❤❤درکت میکنم..دوران سختیه ولی میشه مطمئن باش

عزیزم امیدوارم زیر سایه پدر و مادرش بزرگ بشه. دعا کنین همه رو منم بین همه

خدایا بابت هدیه گرانبهات ازت ممنونم،پسر عسلم بیصبرانه من و بابا منتظریم دستای کوچیکت رو بگیریم

خیلی ممنونم از دلگرمیهاتون دوستای خوبم. من ورزش میکنم نمیدونم چرا تاثیری نداره . می ترسم لایق مامان شدن نباشم میترسم جیگر گوشه نداشته باشم. 7 ساله ازدواج کردم  هیچ وقت بچه نمیخواستم حالا که میخوام نمیشه (کار خدا رو ببین) 

بچه ها منپیش خانم دکتر عطار شاکری میرم توی ملاصدرا، شما اگه دکتر خیلی خوبی میشناسین بهم معرفی کنین ممنون میشم